Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Ikäihmisten omaishoidon toimintakerho uusiin tiloihin Hyvinkäällä 

Jaa
Ikäihmisten omaishoidon ja muistihoidon asiakkaille suunnattu toimintakerho on muuttanut Hyvinkään Lepovillasta uuteen osoitteeseen, os. Valtakatu 11, Hyvinkää. Toiminnalla mahdollistetaan omaishoitajille omaa aikaa ja lepohetkiä sekä tuetaan omaishoidon ja muistihoidon asiakkaan kotona asumista.

Toimintakerho on suunnattu ensisijaisesti paljon tukea tarvitseville ikääntyneille omaishoidon ja muistihoidon asiakkaille, jotka eivät kykene osallistumaan itsenäisesti tai tuettuna muihin virkistyspalveluihin, kutenomaishoidon järjestöjen, seurakuntien kerhojen tai kuntien järjestämään toimintaan. 

Toimintakerho sisältää erilaista ohjattua toimintaa, kuten liikuntaa, kädentaitoja kehittävää toimintaa, aivojumppaa, musiikkituokioita, ulkoilua ja yhdessäoloa.Toimintakerhoon on mahdollista osallistua pääsääntöisesti joka toinen viikko yhtenä päivänä viikossa. 

- Uudessa toimipaikassa on käytettävissä myös piha-alue, jossa voidaan asiakkaiden kanssa seurata kevään merkkejä, toteaa ikääntyneiden päiväaikaisen toiminnan esihenkilö Raisa Laurila. 

Palveluun voi hakeutua ottamalla yhteyttä omaishoidon sosiaaliohjaajaan. Palvelua myönnetään palvelutarpeen arvioinnin perusteella.  
 
Ikäihmisten toimintakerhoa järjestetään Hyvinkään Valtakadulla torstaisin ja perjantaisin klo 9–14 välisenä aikana. Toiminnan kesto on 5 tuntia. Toimintakerhoon sisältyy lounas ja päiväkahvi. Kerhopäivän hinta on 16 € / kerta. Asiakas tai omainen vastaa kuljetusten kustannuksista ja järjestämisestä omatoimisesti. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: 


Raisa Laurila, esihenkilö, 050 497 1689, raisa.laurila@keusote.fi 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajaksi Irma Pahlman26.5.2023 18:02:25 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti kokouksessaan 25.5.23 myöntää aluevaltuuston puheenjohtajalle Eemeli Peltoselle eron puheenjohtajan luottamustoimesta. Eemeli Peltonen jätti eronpyynnön aluevaltuuston puheenjohtajan tehtävästä tultuaan valituksi eduskuntaan huhtikuun vaaleissa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Keusoten valtuutettuna pitkään toiminut Irma Pahlman (sd.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme