Inwido Finland Oy

Ikkuna- ja ovivalmistaja Inwido ostaa Profinin

Jaa

TIEDOTE 13.6.2018. Euroopan suurin ikkunoiden valmistaja Inwido Finland Oy ja johtava lasiliukuseinien valmistaja Profin Oy:n omistajat ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Inwido Finland Oy ostaa Profinin koko osakekannan. Kauppaan sisältyy myös Profinin tytäryhtiö Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy. Profinista tulee näin osa Inwidon tuoteperhettä, johon jo nyt kuuluvat ikkuna- ja ovibrändit Pihla, Tiivi, Klas1 ja Lämpölux.

Kuva: Profin Oy, liukulasiseinät
Kuva: Profin Oy, liukulasiseinät

Profinin pääomistajana ja toimitusjohtajana toiminut Mikko Haapala jatkaa uuden omistajan alaisuudessa Profinin toimitusjohtajana ja vastaa koko premium-segmentistä ja kanavista. Hän on jatkossa Inwidon johtoryhmän jäsen. Profinin tuotteiden valmistus ja toimipaikka säilyvät nykyisissä tiloissa Pudasjärvellä.

- Profinin osto on strategisesti tärkeä osa Inwidon aseman vahvistamista suurten maisemaikkunoiden sekä lasiliukuseinien premium-markkinasegmentissä, jossa Inwidolla on jo Klas1-brändi. Yhdessä ne muodostavat laajan ja täydellisen ikkuna- ja ovimalliston sekä ratkaisut erilaisiin entistä vaativimpiin asiakasryhmiemme tarpeisiin, kertoo Inwido Finlandin toimitusjohtaja Johan Berg.

- Profinin asema lasiliukuseinä tuotteissa etenkin kerrostalorakentamisessa on hyvin vahva. Tämä täydennettynä Inwidon muiden tuotemerkkien tarjonnalla tuo meille vahvan kilpailuedun, Berg toteaa.

Kuvat: Profin Oy

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Johan Berg, toimitusjohtaja
Inwido Finland Oy, puh. 045 6577 000
etunimi.sukunimi(at)inwido.fi ja www.inwido.fi

Kuvat

Kuva: Profin Oy, liukulasiseinät
Kuva: Profin Oy, liukulasiseinät
Lataa
Kuva: Profin Oy, tuotanto
Kuva: Profin Oy, tuotanto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Inwido Finland Oy
Inwido Finland Oy
Äyritie 16
01510 VANTAA

http://www.inwido.fi

Inwido Finland on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-Klas1- ja Lämpölux-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä sekä Kuusamossa. Inwido Finlandin liikevaihto vuonna 2017 oli 167 miljoonaa euroa. Suomessa Inwido työllistää 950 henkilöä.

Inwido-konserni on Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja. Suomen lisäksi Inwido toimii mm. Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Puolassa ja Brittein saarilla. Vuonna 2017 Inwidon liikevaihto oli noin 670 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 4000. Kuluttajasegmentin osuus Inwidon liikevaihdosta oli noin 70 %. Loput 30 % liikevaihdosta tulee yhteistyöstä teollisten toimijoiden kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Inwido Finland Oy

Työttömät työnhakijat tervetulleita Ruovedelle - Tarjolla koulutus, työpaikka ja puoli-ilmainen asunto16.2.2017 09:19:09 EETTiedote

///Korjattu: - Nyt käynnistyvä rekrytointikoulutus on jo kymmenes, ja viimeisin vuonna 2011 keräsi toistasataa hakijaa./// TIEDOTE 16.2.2017. Ruoveden kunta ja sen suurin työnantaja Inwido Finland tarjoavat houkuttelevan kuvan tulevaisuudesta - ammattikoulutuksen, työpaikan ja jopa puoli-ilmaisen vuokra-asunnon. Työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille tarkoitettu RekryKoulutus ei tunnu kuitenkaan vetävän puoleensa viime vuosien tapaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme