DiakonissalaitosDiakonissalaitosDiakonissalaitos

Ilkka Kantola johtamaan Diakonissalaitoksen Diakonia ja sosiaalinen vastuu -toimialaa

Jaa

Nimitysuutinen 12.5.2020. Diakonissalaitos on nimittänyt teologian tohtori, diakoniajohtaja Ilkka Kantolan Diakonia ja sosiaalinen vastuu -toimialan toimialajohtajaksi. Kantola on työskennellyt Diakonissalaitoksen diakoniajohtajana vuodesta 2019. Tätä ennen hän oli toimivapaalla hoitaakseen kansanedustajan tehtäviä vuosina 2007-2019.

Ilkka Kantola
Ilkka Kantola

”Diakonissalaitoksella on pitkä ja kunnioitettava historia. Menestys ei kuitenkaan ole syntynyt menneisyyteen katsomisesta. Pikemminkin päinvastoin. Diakonissalaitoksen pitkä historia on seurausta sen kyvystä jatkuvasti uudistua ja kehittää ratkaisuja arjen hankaliin ongelmiin. Olen innoissani saadessani nyt johdettavakseni toimialan, jonka ydintä ovat radikaali kehittäminen ja rohkea tarttuminen yhteiskunnan ongelmiin. Uskon, että työmme tuloksena hyvinvointiyhteiskunta vahvistuu ja mahdollisuudet ihmisarvoiseen elämään jokaiselle kasvavat”, Ilkka Kantola sanoo.

Konsernin johtoryhmään kuuluva toimialajohtaja tulee työskentelemään säätiön toimitusjohtajan alaisuudessa. Työnsä Ilkka Kantola aloittaa 18.5., kun nykyinen toimenhaltija Marja Pentikäinen jää eläkkeelle.

”Iloitsen saadessani Ilkan keskeisen toimialamme johtajaksi, konsernin johtoryhmän jäseneksi ja työtoveriksi. Ilkan osaaminen, kokemus, näkemys ja verkostot tuovat meille erinomaisen lisän ja uskon että hänen johdollaan voimme entistä paremmin toteuttaa säätiön tarkoitusta”, sanoo Diakoissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström.

Diakonia ja sosiaalinen vastuu -toimialan tuottamat palvelut ovat säätiön yleishyödyllistä diakonista toimintaa. Kohderyhmiä ovat muun muassa työn ja koulutuksen ulkopuolella ovat nuoret ja maahantulijat, kuten Itä-Euroopan liikkuva väestö tai paperittomat turvapaikanhakijat. Toimiala tarjoaa myös kansalaistoiminnan vaikuttamismahdollisuuksia.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Olli Holmström
toimitusjohtaja
puh. 050 483 6313
olli.holmstrom@hdl.fi

Ilkka Kantola
puh. 050 512 2173
ilkka.kantola@hdl.fi

Kuvat

Ilkka Kantola
Ilkka Kantola
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitos
Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ihmisarvon puolustaja. Säätiö, siihen kuuluva Rinnekoti ja tytäryritys Diakonissalaitoksen Hoiva Oy tuottavat yhdessä vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaiden elämää. Yhteiskunnallisena yrityksenä Diakonissalaitos laittaa hyvän kiertämään. Toiminnasta ja omaisuudesta syntyvällä tuotolla autetaan niitä, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnassamme syrjään. ​

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme