Ilmarinen

Ilmarinen etsii jälleen Suomen iloisinta yrittäjää

Jaa

Tunnetko Suomen iloisimman yrittäjän tai oletko se kenties itse? Ilmarinen etsii jo viidettä kertaa Suomen iloisinta yrittäjää. Haemme yrittäjää, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu jakaa kiitosta hyvästä työstä ja edistää parempaa arkea työpaikoilla. Tavoitteena on nostaa esiin työhyvinvoinnin tärkeys positiivisten yrittäjätarinoiden kautta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät itsensä lisäksi 1-10 henkilöä. Kuka tahansa voi ilmoittaa yrittäjän mukaan kilpailuun ja kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan Ilmarisen verkkosivuilla.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajalle  

Työkyky, hyvinvointi ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä. Kun ihminen voi hyvin, hän tekee myös työnsä hyvin. Työkyvystä huolehtiminen on satsaus paitsi tähän hetkeen, erityisesti tulevaisuuteen.

–Yrittäjät kokevat vahvaa työn imua ja kokevat pärjäävänsä työssään erittäin hyvin. Yrittäjien työpäivät venyvät kuitenkin usein työntekijöiden työpäiviä selvästi pidemmiksi. Liiallinen työnteko voi jäädä tavaksi, jolloin se alkaa viedä voimia. Kestämme tilapäisiä ruuhkahuippuja, kunhan huolehdimme palautumisesta sekä arjessa että pidemmälläkin aikavälillä, Ilmarisen työkykyjohtaja Kristiina Halonen sanoo.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajasti sekä työkavereihin että asiakkaisiin ja koko lähiympäristöön. Työhyvinvointi korreloi tutkitusti myös yrityksen tulokseen. 

–Omista voimavaroista huolehtimisella on selvä yhteys hyvään työsuoritukseen ja yrityksen taloudelliseen menestymiseen, Halonen jatkaa.  

Yrittäjätarinoita eri puolilta Suomea  

Viidettä kertaa toteutettava Suomen iloisin yrittäjä -kisa on kerännyt runsaasti yleisöääniä. Vuosittain yli 20 000 suomalaista on äänestänyt kisassa omaa ehdokastaan. Viime vuonna voiton vei liikunta-alan yrittäjä Laura Peippo Sirkasta.

–Olemme vuosittain tavoittaneet kisan kautta upeita yrittäjiä läpi koko Suomen. On hienoa, miten yhteisöllinen kilpailu on herättänyt keskustelua ja saanut ihmiset tsemppaamaan toisiaan. Odotamme jälleen kisaa innolla, Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi sanoo.  

Lue lisää ja osallistu ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja

FAKTA: Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kisa alkaa – tule mukaan!

  • Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kilpailu järjestetään 21.8.–20.9.2018.
  • Yrittäjäehdokkaita voi ilmoittaa mukaan ja äänestää Ilmarisen verkkosivuilla osoitteessa ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja.
  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät itsensä lisäksi 1-10 henkilöä. Kuka tahansa voi ilmoittaa yrittäjän mukaan kilpailuun ja kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan.
  • Tuomaristo valitsee finaaliin 3–5 yrittäjää perustuen omaan arvioonsa sekä yleisön antamiin ääniin. Finalisteja voi äänestää 13.9. –20.9.2018.
  • Kisan voittaja julkistetaan 24.9.2018 Ilmarisen verkkosivuilla.
  • Kilpailun säännöt löytyvät kokonaisuudessaan Ilmarisen verkkosivuilta.
     

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Mari Merilampi, p. 050 539 8599, mari.merilampi@ilmarinen.fi

Työkykyjohtaja Kristiina Halonen, p. 050 380 3868, kristiina.halonen@ilmarinen.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme