Ilmarinen

Ilmarisen toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa

Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio siirtyy OP Ryhmän pääjohtajaksi maaliskuussa 2018. Ritakallio jatkaa siihen asti Ilmarisen toimitusjohtajana. Ilmarisen hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun.

"Ilmarinen on vahvassa taloudellisessa kunnossa. Timo Ritakalliolla on ollut avainrooli Ilmarisen ja Eteran yhdistymisen valmistelussa, ja olen iloinen siitä, että suunniteltu yhdistyminen saadaan toteutettua hänen johdollaan. Tulevan toimitusjohtajan johdolla jatketaan Ilmarisen kehittämistä entistäkin vahvemmaksi, tässä ajassa eläväksi innovatiiviseksi ja ketteräksi palveluyritykseksi, joka tarjoaa alan parhaat asiakasedut", sanoo Ilmarisen hallituksen puheenjohtaja Mikko Helander.

”Seuraavan puoli vuotta keskityn täysillä Ilmarisen johtamiseen sekä Ilmarisen ja Eteran yhdistymisprosessin läpivientiin suunnitellusti. Yhdistyminen on ennen muuta asiakkaidemme etu, ja yhdessä Ilmarisen erinomaisen joukkueen kanssa rakennamme entistäkin kustannustehokkaampaa ja vetovoimaisempaa Ilmarista, joka hyödyntää tehokkaasti digitalisaation mahdollisuuksia”, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio.

Lisätietoja:

Ilmarisen hallituksen puheenjohtaja Mikko Helander, yhteydenotot Ilmarisen viestinnän kautta p. 010 284 2570.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme