Ilmarinen

Ilmarisen toimitusjohtajan tehtävät Stefan Björkmanille

Jaa

Ilmarisen toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa 1. maaliskuuta 2018 alkaen varatoimitusjohtaja, toimitusjohtajan sijainen Stefan Björkman.

Ilmarisen edellinen toimitusjohtaja Timo Ritakallio on siirtynyt OP Ryhmän pääjohtajaksi maaliskuun alusta alkaen.

Ilmarisen uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Jouko Pölönen aloittaa Ilmarisen palveluksessa 1. toukokuuta 2018. Hän ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävät myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ilmarisen hallitus nimitti Pölösen tehtävään joulukuussa. Hän siirtyy Ilmariseen OP Ryhmän pankkiliiketoiminnan johtajan paikalta.

Lue lisää nimitystiedotteesta.

Lisätietoja:

  • Mikko Helander, Ilmarisen hallituksen puheenjohtaja, p. 010 532 2301
  • llmarisen viestintä p. 010 284 2570

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme yli 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme