Ilmarinen

Ilmarisen varatoimitusjohtaja Björkman uusiin tehtäviin

Jaa

Ilmarisen varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen Stefan Björkman siirtyy uusiin tehtäviin. Hän aloittaa Konstsamfundetin toimitusjohtajana syksyllä 2018.

Björkman hoitaa Ilmarisen vt. toimitusjohtajan tehtäviä heinäkuun loppuun asti, jonka jälkeen toimitusjohtajan tehtävät siirtyvät Jouko Pölöselle 1.8. alkaen. 

Ennen Ilmariseen siirtymistä Björkman oli työeläkeyhtiö Eteran toimitusjohtajana vuosina 2014-2017. Etera yhdistyi Ilmariseen vuoden 2018 alussa.

– Kahden yhtiön yhdistyminen ja johdossa tapahtunut siirtymävaihe on sujunut hyvin, ja haluan kiittää siitä koko Ilmarisen henkilöstöä. On ollut ilo olla mukana rakentamassa Suomen johtavaa työeläkeyhtiötä ja uskon, että kehitys jatkuu vahvana Jouko Pölösen johdolla. Olen toiminut viimeiset 12 vuotta finanssialalla, ja uusi kiinnostava työ Konstsamfundetin johdossa antaa nyt mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskunnan muilla alueilla, Björkman sanoo.

Lisätietoja:

vt. toimitusjohtaja Stefan Björkman p. 050 632 19
Ilmarisen viestintä p. 010 284 2570

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme yli 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme