SDP

Ilmastodemarit marssivat muutoksen puolesta lauantaina 6.4.

Jaa

Suuri joukko ilmastonmuutoksesta huolestuneita sosiaalidemokraatteja marssii lauantaina Helsingissä Suomen suurimassa ilmastomielenilmauksessa. Joukossa on kansanedustajia, eduskuntavaaliehdokkaita ja puolueen jäseniä.

SDP on sitoutunut Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseen tavoitteeseen rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen. Puolueen vision mukaan Suomi on hiilineutraali vuonna 2035 ja hiilinegatiivinen pian tämän jälkeen. Tavoitteen toteutumiseksi hiilineutraaliustavoite on kirjattava ilmastolakiin, joka ohjaa Suomen ilmastopolitiikkaa.

Puolue korostaa ilmastotyössään oikeudenmukaista siirtymää. Ilmastonmuutoksen vastaiset toimet tehtävä oikeudenmukaisesti ja ennakoitavasti niin, että tuloerot eivät kasva ja hyvinvointivaltio säilytetään.

Ilmastomarssi kokoontuu lauantaina 6.4. klo 14.00 Senaatintorilla. Kulkue kohti Eduskuntataloa lähtee noin klo 14.30. SDP on edustettuna puolueiden osiossa. SDP toivottaa kaikki ilmastosta huolta kantavat kansalaiset mukaan marssille puolueesta riippumatta.

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme