Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilmianna ikäihmisten hyvinvoinnin edistäjä!

Jaa
Vaasan vanhusneuvosto palkitsee ikäihmisten hyvinvointia edistäneitä henkilöitä vuosittain seniorijuhlassa. Tänä vuonna seniorijuhlaa vietetään 14.10. kaupungintalolla.

Vuonna 2022 Vanhusneuvosto palkitsee ryhmän tai henkilön, joka on edistänyt ikäihmisten hyvinvointia, esimerkiksi kehittänyt hoitomuotoa, toimintatapaa tai tehnyt ikäihmisten edunvalvontaa.

Valinnassa huomioidaan erityisesti uudet, omaperäiset tai innovatiiviset tavat edistää ikäihmisten hyvinvointia koronatilanteessa.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen 31.8.2022 mennessä osoitteessa www.vaasa.fi/ehdotusvanhusneuvostolle tai Vaasan vanhusneuvosto / Vuorikatu 2-4, 65100 Vaasa.

Yhteyshenkilöt

Vaasan vanhusneuvoston puheenjohtaja Irmeli Mandell,
irmeli.mandell@gmail.com, p. 050 036 7685


Vaasan vanhusneuvoston varapuheenjohtaja Ritva Heiman,
ritva.heiman@gmail.com, p. 040 123 9313

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme