MessukeskusMessukeskus

Ilmianna Vuoden opetusteko!

Jaa

Missä toteutetaan uudenlaisia kiinnostavia opetus- ja kasvatusmenetelmiä? Onko tiedossasi huippupedagogi tai innovatiivinen kasvatus- tai opetusalan ammattilainen? Suomen Messusäätiön rahoittama Vuoden opetus 2017 -kilpailu on nyt käynnissä.

Suomen Messusäätiön rahoittama ja OAJ:n toteuttama Vuoden opetus 2017 -kilpailu etsii toimivia ja käytännössä kokeiltuja pedagogisia menetelmiä ja tekoja kaikilta koulutusasteilta varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Kilpailu nostaa uudet, raikkaat ideat esiin – ilmianna siis Vuoden opetus!

Kilpailuun ei saa ilmoittaa itseään. Ilmoittajana eli ilmiantajana voi toimia kollega, esimies, oppija, huoltaja, yhdistys tai organisaatio. Ilmiantajia voi olla useampia.

Kuka tai ketkä ansaitsevat mielestäsi tunnustuksen?

Kilpailun yleisinä arviointikriteereinä painotetaan:

  • luovuutta ja omaperäisyyttä
  • vaikuttavuutta ja toimivuutta
  • toistettavuutta
  • oppimisen iloa, osallisuutta ja oppimismotivaatiota.

Jätä ilmoituksesi tällä OAJ:n sivuilla tällä lomakkeella.

Kilpailuaika on 25.8.–15.10.2017. Lomakkeeseen ei voi liittää kuvia eikä linkkejä. Varmista palkittavaksi esitettävän suostumus ennen ilmoituksen jättämistä.

Kilpailussa voidaan palkita päiväkotien, koulujen tai oppilaitosten opetushenkilöstöön kuuluva henkilö tai henkilöryhmä. Palkittavan valitsee kilpailuraati. Myös ilmiantaja huomioidaan palkitsemisen yhteydessä.

Suomen Messusäätiön 3 000 euron arvoinen Vuoden opetus -palkinto jaetaan Educa 2018 -tapahtumassa. Kilpailun käytännön toteutuksesta vastaa Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.

Kilpailun raati:

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen (raadin pj), OAJ:n viestintäjohtaja Marja Puustinen, Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes, Messukeskus Taira Sjöblom-Tallus, Suomen Kuntaliiton erityisasiantuntija Lieselotte Eskelinen, opetusneuvos Leena Nissilä Opetushallituksesta, Suomen rehtorit SURE ry:n puheenjohtaja Antti Ikonen, OAJ:n järjestöasiamies Riitta Silvonen (raadin sihteeri).

Lisätietoja kilpailusta: järjestöasiamies Riitta Silvonen, OAJ,  riitta.silvonen@oaj.fi
Lisätietoja tapahtumasta: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme