MessukeskusMessukeskus

Ilmianna Vuoden opetusteko!

Jaa

Missä toteutetaan uudenlaisia kiinnostavia opetus- ja kasvatusmenetelmiä? Onko tiedossasi huippupedagogi tai innovatiivinen kasvatus- tai opetusalan ammattilainen? Suomen Messusäätiön rahoittama Vuoden opetus 2017 -kilpailu on nyt käynnissä.

Suomen Messusäätiön rahoittama ja OAJ:n toteuttama Vuoden opetus 2017 -kilpailu etsii toimivia ja käytännössä kokeiltuja pedagogisia menetelmiä ja tekoja kaikilta koulutusasteilta varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Kilpailu nostaa uudet, raikkaat ideat esiin – ilmianna siis Vuoden opetus!

Kilpailuun ei saa ilmoittaa itseään. Ilmoittajana eli ilmiantajana voi toimia kollega, esimies, oppija, huoltaja, yhdistys tai organisaatio. Ilmiantajia voi olla useampia.

Kuka tai ketkä ansaitsevat mielestäsi tunnustuksen?

Kilpailun yleisinä arviointikriteereinä painotetaan:

  • luovuutta ja omaperäisyyttä
  • vaikuttavuutta ja toimivuutta
  • toistettavuutta
  • oppimisen iloa, osallisuutta ja oppimismotivaatiota.

Jätä ilmoituksesi tällä OAJ:n sivuilla tällä lomakkeella.

Kilpailuaika on 25.8.–15.10.2017. Lomakkeeseen ei voi liittää kuvia eikä linkkejä. Varmista palkittavaksi esitettävän suostumus ennen ilmoituksen jättämistä.

Kilpailussa voidaan palkita päiväkotien, koulujen tai oppilaitosten opetushenkilöstöön kuuluva henkilö tai henkilöryhmä. Palkittavan valitsee kilpailuraati. Myös ilmiantaja huomioidaan palkitsemisen yhteydessä.

Suomen Messusäätiön 3 000 euron arvoinen Vuoden opetus -palkinto jaetaan Educa 2018 -tapahtumassa. Kilpailun käytännön toteutuksesta vastaa Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.

Kilpailun raati:

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen (raadin pj), OAJ:n viestintäjohtaja Marja Puustinen, Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes, Messukeskus Taira Sjöblom-Tallus, Suomen Kuntaliiton erityisasiantuntija Lieselotte Eskelinen, opetusneuvos Leena Nissilä Opetushallituksesta, Suomen rehtorit SURE ry:n puheenjohtaja Antti Ikonen, OAJ:n järjestöasiamies Riitta Silvonen (raadin sihteeri).

Lisätietoja kilpailusta: järjestöasiamies Riitta Silvonen, OAJ,  riitta.silvonen@oaj.fi
Lisätietoja tapahtumasta: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme