MessukeskusMessukeskus

Ilmianna Vuoden opetusteko!

Jaa

Missä toteutetaan uudenlaisia kiinnostavia opetus- ja kasvatusmenetelmiä? Onko tiedossasi huippupedagogi tai innovatiivinen kasvatus- tai opetusalan ammattilainen? Suomen Messusäätiön rahoittama Vuoden opetus 2017 -kilpailu on nyt käynnissä.

Suomen Messusäätiön rahoittama ja OAJ:n toteuttama Vuoden opetus 2017 -kilpailu etsii toimivia ja käytännössä kokeiltuja pedagogisia menetelmiä ja tekoja kaikilta koulutusasteilta varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Kilpailu nostaa uudet, raikkaat ideat esiin – ilmianna siis Vuoden opetus!

Kilpailuun ei saa ilmoittaa itseään. Ilmoittajana eli ilmiantajana voi toimia kollega, esimies, oppija, huoltaja, yhdistys tai organisaatio. Ilmiantajia voi olla useampia.

Kuka tai ketkä ansaitsevat mielestäsi tunnustuksen?

Kilpailun yleisinä arviointikriteereinä painotetaan:

  • luovuutta ja omaperäisyyttä
  • vaikuttavuutta ja toimivuutta
  • toistettavuutta
  • oppimisen iloa, osallisuutta ja oppimismotivaatiota.

Jätä ilmoituksesi tällä OAJ:n sivuilla tällä lomakkeella.

Kilpailuaika on 25.8.–15.10.2017. Lomakkeeseen ei voi liittää kuvia eikä linkkejä. Varmista palkittavaksi esitettävän suostumus ennen ilmoituksen jättämistä.

Kilpailussa voidaan palkita päiväkotien, koulujen tai oppilaitosten opetushenkilöstöön kuuluva henkilö tai henkilöryhmä. Palkittavan valitsee kilpailuraati. Myös ilmiantaja huomioidaan palkitsemisen yhteydessä.

Suomen Messusäätiön 3 000 euron arvoinen Vuoden opetus -palkinto jaetaan Educa 2018 -tapahtumassa. Kilpailun käytännön toteutuksesta vastaa Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.

Kilpailun raati:

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen (raadin pj), OAJ:n viestintäjohtaja Marja Puustinen, Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes, Messukeskus Taira Sjöblom-Tallus, Suomen Kuntaliiton erityisasiantuntija Lieselotte Eskelinen, opetusneuvos Leena Nissilä Opetushallituksesta, Suomen rehtorit SURE ry:n puheenjohtaja Antti Ikonen, OAJ:n järjestöasiamies Riitta Silvonen (raadin sihteeri).

Lisätietoja kilpailusta: järjestöasiamies Riitta Silvonen, OAJ,  riitta.silvonen@oaj.fi
Lisätietoja tapahtumasta: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Veneilijöillä mielessä jo tuleva veneilykausi ja hankinnat18.2.2018 18:42Tiedote

Vene 18 Båt -messut keräsi kymmenen päivän aikana 9. -18.2.2018 Messukeskukseen Helsinkiin 64 500 kävijää. Helsingissä järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on kaupallisesti erittäin hyvä. Tänä vuonna venekauppaa tehtiin messulla edellisvuosien tahtiin ja tulevat viikot näyttävät todelliset myyntiluvut. Pääkaupunkiseudulla ostettiin viime vuonna entistä enemmän veneitä ja kasvun uskotaan jatkuvan myös tänä vuonna.

Vene 18 Båt -messuilla 540 venettä ja 758 880 litraa vettä12.2.2018 09:54Tiedote

Helsingin venemessuilla 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa esitellään 540 eritarkoituksiin sopivaa venettä. Messuilla on harvoin esillä olevat suomalainen ClubSwan 50 sekä italialaiset Ferretti ja Riva Iseo. Reilusti yli puolet veneistä on suomalaisia. Keskiviikkona 14.2. messuilla julkaistaan Messujen avomoottorivene, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene sekä Messujen matkamoottorivene. Venemessuilla on kuusi allasta, joissa on yhteensä melkoinen määrä vettä – yhteensä 758 880 litraa. Uusin messujen altaista on Kalastusveneallas, jonka laitamilla on kahdeksan hyvin varusteltua kalastusvenettä, joissa kalastusoppaat pitävät esityksiään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme