Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilmoittautuminen kesän uimakouluihin alkaa 18.5.

Jaa

Ilmoittautuminen Vaasan uimahallin kesän uimakouluihin alkaa maanantaina 18.5. Uimakoulut järjestetään ottaen huomioon vallitseva poikkeustilanne ja turvallisuusohjeistukset. Esimerkiksi ryhmien kokoja pienennetään.

Hallituksen päätöksen mukaisesti myös Vaasan uimahalli aukeaa 1.6. Uimakoulujaksot ovat 2.-12.6. ja 15.-26.6. 

- Noudatamme kaikkia hallituksen linjaamia turvallisuusohjeistuksia, ja esimerkiksi uimakouluryhmien kokoja pienennetään. Normaalisti ryhmän koko on 15-18 lasta, nyt paljon pienempi. Odottelemme vielä tarkempia ohjeistuksia aluehallintovirastolta, kertoo Vaasan uimahallin palveluesimies Sari Kivelä

Uimakouluihin ilmoittaudutaan kaupungin verkkokaupan kautta osoitteessa https://market.vaasa.fi.

- Tarjoamme sekä alkeis- että jatkouimakouluja. Alkeisuimakoulussa harjoitellaan esimerkiksi veteen totuttautumista, kastautumista, kellumista ja liukumista sekä koira- ja alkeisselkäuintia, Kivelä kertoo.

Ryhmät kokoontuvat arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana. Uimaopetusta järjestetään sekä suomeksi että ruotsiksi, ja uimakoulun hinta on 63,80 euroa. 

Uimahalli avataan 1.6., ohjeistuksia odotetaan

Vaasan uimahalli avataan hallituksen turvallisuusohjeita noudattaen kesäkuun alussa.

- Odottelemme vielä aluehallintoviraston ohjeita muun muassa asiakasmääristä, jotta voimme kertoa tarkempia toimintaohjeita. Esimerkiksi koskeeko 50 hengen kokoontumisrajoitus koko uimahallirakennusta vai sen tiettyjä tiloja. Meillä on kaksi isoa allastilaa, kahvila ja kuntosali, Kivelä kertoo.

Kivelä kertoo, että sulkuaikaa on uimahallissa hyödynnetty normaalien vuosihuoltojen tekoon.

- Muun muassa naisten saunat on uusittu, saumoja on uusittu suihkutiloissa, tasausaltaat on pesty sekä käyty läpi ja huollettu kaikki koneet.

Yhteyshenkilöt

palveluesimies Sari Kivelä, puh. 040 754 3669, sari.kivela@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den ena körfilen stängs vid Kvarngatan 14 29.5.2020 09:40:41 EESTTiedote

På grund av gatuarbeten måste den ena körfilen vid Kvarngatan 14 stängas 1.6. Körfilen från Kvarngatan till Smedsbyvägen är stängd i ungefär en vecka. Körfilen i andra riktningen är öppen som normalt. Körning till tomterna är tillåten. – I det här skedet utförs schaktningsarbeten och grunden för gatan jämnas ut. De egentliga körfilerna anläggs inte ännu i det här skedet, berättar ansvariga byggarbetsplatschefen Tiina Skön. Bilaga: Karta över trafikregleringarna vid Kvarngatan 14

Toinen ajokaista suljetaan Myllykatu 14 kohdalla  29.5.2020 09:38:08 EESTTiedote

Myllykatu 14 kohdalla toinen ajokaista joudutaan sulkemaan 1.6. lähtien kadunrakentamisen työmaan ajaksi. Ajokaista Myllykadulta Sepänkyläntielle päin on suljettu noin viikon ajan. Toiseen suuntaan ajokaista on auki normaalisti. Tonteille ajo on sallittu. – Tässä vaiheessa tehdään louhintatyöt ja katupohjan tasaus. Varsinaisia ajokaistoja ei muokata vielä tässä vaiheessa, työmaan vastaavana toimiva työmaapäällikkö Tiina Skön kertoo. Liite: Kartta liikennejärjestelyt Myllykatu 14

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme