Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Ilmoittautuminen nuorisopalveluiden kesätoimintaan käynnistyi

Jaa

Retkeilyä, kokkausta, suppailua, teatteria, saaristomatkailua, liikuntaa, eläinten hoivausta, robotiikkaa, koodausta, melontaa, vaellusta, kädentaitoja ja paljon muuta! Ilmoittautuminen Espoon nuorisopalveluiden lapsille ja nuorille suunnattuun kesätoimintaan alkoi tänään, maanantaina 19.3.

Nuorisopalveluiden kesäleiri- ja kurssitoiminta löytyy Harrastushaku.fi -palvelusta hakusanalla NEkesä. Suurin osa leireistä ja kursseista täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja suosituimmat leirit täyttyvät nopeasti.

Pääkaupunkiseudun yhteisestä Harrastushaku.fi:sta löytyvä harrastus- ja leiritarjonta on monipuolista, sillä Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien lisäksi mukana on seurakuntien, erilaisten nuorten järjestöjen, urheiluseurojen sekä lapsille ja nuorille toimintaa tarjoavien yritysten toimintaa. Harrastushaun tarkennetun haun avulla toimintaa voi hakea mm. teeman, hinnan ja ajankohdan mukaan.                                   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: 
nuoriso@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme