Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Ilmoittautuminen syksyn liikuntakursseille alkaa 8.8.

Jaa

Espoon kaupungin järjestämille liikuntakursseille ilmoittaudutaan porrastetusti 8.-11.8. Liikuntakurssitarjonta ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta espoo.fi/ohjattuliikunta.

Liikuntakurssien lisäksi tarjolla on myös runsaasti erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua. Nämä ryhmät löytyvät myös osoitteesta espoo.fi/ohjattuliikunta sekä Kimpassa kuntoon -esitteestä, joita on jaossa mm. yhteispalvelupisteissä. 

Syyskauden liikuntakurssien ilmoittautumisajat alueittain:

Tiistai 8.8.
klo 9-11 Espoonlahti ja klo 12-13 Kalajärvi

Keskiviikko 9.8.
klo 9-11 Leppävaara ja klo 12-13 Karakallio, Viherlaakso ja Järvenperä

Torstai 10.8.                       
klo 9-11 Keski-Espoo klo 12-13 Matinkylä-Olari

Perjantai 11.8.
klo 9-11 Tapiola ja klo 12-13 Kaikki alueet

Ilmoittautua voi osoitteessa espoo.fi/ohjattuliikunta tai puhelimitse p. 09 8166 0800.

Verkossa ilmoittautumista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset. Puhelimitse ilmoittautuneille lähetetään kurssilasku kotiosoitteeseen. Ilmoittautua voi niin kauan kuin liikuntakurssilla on tilaa.

Liikuntaneuvontanumero p. 09 8166 0800 palvelee 1.8. lähtien ma-pe klo 12-13. Liikuntaneuvontanumerossa otetaan 8.-11.8. vastaan kurssi-ilmoittautumisia.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme