Espoon kaupunki - Esbo stad

Ilmoittautuminen syksyn liikuntakursseille alkaa 8.8.

31.7.2017 09:00 | Espoon kaupunki - Esbo stad

Jaa

Espoon kaupungin järjestämille liikuntakursseille ilmoittaudutaan porrastetusti 8.-11.8. Liikuntakurssitarjonta ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta espoo.fi/ohjattuliikunta.

Liikuntakurssien lisäksi tarjolla on myös runsaasti erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua. Nämä ryhmät löytyvät myös osoitteesta espoo.fi/ohjattuliikunta sekä Kimpassa kuntoon -esitteestä, joita on jaossa mm. yhteispalvelupisteissä. 

Syyskauden liikuntakurssien ilmoittautumisajat alueittain:

Tiistai 8.8.
klo 9-11 Espoonlahti ja klo 12-13 Kalajärvi

Keskiviikko 9.8.
klo 9-11 Leppävaara ja klo 12-13 Karakallio, Viherlaakso ja Järvenperä

Torstai 10.8.                       
klo 9-11 Keski-Espoo klo 12-13 Matinkylä-Olari

Perjantai 11.8.
klo 9-11 Tapiola ja klo 12-13 Kaikki alueet

Ilmoittautua voi osoitteessa espoo.fi/ohjattuliikunta tai puhelimitse p. 09 8166 0800.

Verkossa ilmoittautumista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset. Puhelimitse ilmoittautuneille lähetetään kurssilasku kotiosoitteeseen. Ilmoittautua voi niin kauan kuin liikuntakurssilla on tilaa.

Liikuntaneuvontanumero p. 09 8166 0800 palvelee 1.8. lähtien ma-pe klo 12-13. Liikuntaneuvontanumerossa otetaan 8.-11.8. vastaan kurssi-ilmoittautumisia.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Ny produktionschef för Esbo kulturcentrum23.8.2017 16:11Tiedote

Mika Nikula (högre yrkeshögskoleexamen i kulturproduktion, tradenom) tillträdde uppgiften som produktionschef vid Esbo kulturcentrum 21.8.2017. Han har tidigare arbetat bl.a. som nyckelkundschef vid Teosto. Innan han kom till Esbo kulturcentrum arbetade han som programchef hos musikkulturföreningen ELMU. Produktionschefen svarar för verksamheten vid Esbo kulturcentrum och för utvecklingen. Nikula har gedigen erfarenhet av utveckling av programverksamhet samt som inspicient och producent. Dessutom har han teknisk kompetens och kännedom om apparatur.   Esbo kulturcentrum är en del av Esbo stads evenemangs- och kulturtjänster, som också omfattar Utställningscentret WeeGee, Sellosalen, Lilla Aurora, Karahuset, Kannbrosalen och enheten Stadsevenemang.

Uusi tuotantopäällikkö Espoon kulttuurikeskukseen22.8.2017 15:06Tiedote

Espoon kulttuurikeskuksen tuotantopäällikkönä on 21.8.2017 aloittanut kulttuurituotannon YAMK, tradenomi Mika Nikula. Hän on toiminut aiemmin mm. Teoston avainasiakaspäällikkönä ja siirtyi ELMUn ohjelmapäällikön paikalta Espoon kulttuurikeskukseen. Tuotantopäällikkö vastaa Espoon kulttuurikeskuksen toiminnasta ja kehittämisestä. Nikulalla on vankka kokemus ohjelma-, tila-  ja tuotantotoiminnan kehittämisestä sekä teknistä osaamista ja laitteistojen tuntemusta.   Espoon kulttuurikeskus on osa Espoon kaupungin Tapahtuma- ja kulttuuripalveluita, johon kuuluvat myös Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Pikku-Aurora, Karatalo, Kannusali ja Kaupunkitapahtumat - yksikkö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme