Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilmoittautuminen Taiteiden yön ohjelmaan on käynnistynyt

Jaa

Taiteiden yö järjestetään tänä vuonna 11.8.2022 Vaasassa. Tämänvuotista tapahtumaa vietetään karnevaalien hengessä ja sen toivotaan näkyvän niin ohjelmassa kuin osallistujien kesken. Ilmoittautuminen ohjelmaan on käynnistynyt ja se kestää 22.6. saakka.

Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.

Taiteiden yön ohjelmaan voi ilmoittautua koko kevään ajan. Tänä vuonna viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.6.2022. Bändeille viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.6.2022.

Ilmoittautumislomake verkossa avautuu 1.4.2022 Vaasan kaupungin sivuilla. Tänä vuonna ilmoittaudutaan suoraan karttapalveluun, johon toivottu tapahtumapaikka, esityksen tiedot ja kuvat merkitään valmiiksi. Bändit ilmoittautuvat saman palvelun kautta lavoille.

Karnevaalien hengessä

Tänä vuonna tapahtuman teema on karnevaalit. Mukaan ohjelmaan toivotaan monipuolista sisältöä sekä taiteen tekijöiltä, että yhdistyksiltä ja seuroilta.

– Kutsumme mukaan tekemään värikästä ja riemukasta karnevaalia, jossa kaupunki täyttyy pienistä ja suurista taidetempauksista, kuvailee vs. kulttuuripäällikkö Leena Nyqvist Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Karnevaalien vietto voi näkyä ohjelmassa ja osallistujien kesken. Haastamme myös kaupunkilaiset pukeutumaan omaan karnevaaliasuun ja julkaisemaan sen tunnuksella #taiteidenyö #karnevaali.

-Tapahtumien toivotaan levittäytyvän entistä enemmän ympäri kaupunkia ja kaupunginosia, jatkaa Nyqvist.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake bändeille

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

vs. kulttuuripäällikkö Leena Nyqvist, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 0400 668 197, leena.nyqvist@vaasa.fi
vs. kulttuurisuunnittelija Pia Kokko, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 167 8926, pia.kokko@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

INBJUDAN: Hissunderstödet täcker hela 55% av kostnaderna för en efterinstallerad hiss – välkommen att bekanta dig med en ny hiss och höra mera om hiss- och tillgänglighetsunderstöden17.5.2022 14:19:17 EEST | Tiedote

I Vasa finns cirka 400 våningshus utan hiss. Tillgängligheten i bostadsbyggnader stöds med ARAs och Vasa stads understöd för installering av hissar efteråt och för tillgänglighetsrenoveringar. Vasa stads fastighetssektor ordnar ett infomöte, där man får bekanta sig med en ny efterinstallerad hiss och där det berättas mera om hiss- och tillgänglighetsunderstöden.

KUTSU: Hissiavustus kattaa jopa 55% jälkiasennushissin kustannuksista – tervetuloa tutustumaan uuteen hissiin ja kuulemaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista17.5.2022 14:17:27 EEST | Tiedote

Vaasassa on noin 400 hissitöntä kerrostaloa. Asuinrakennusten esteettömyyttä tuetaan ARAn ja Vaasan kaupungin avustuksilla jälkiasennushissien rakentamiseen ja esteettömyyskorjauksiin. Vaasan kaupungin kiinteistötoimi järjestää infotilaisuuden, jossa tutustutaan uuteen jälkiasennushissiin ja kerrotaan lisää hissi- ja esteettömyysavustuksista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme