Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Ilmoittautuminen Vaasan ammattikorkeakoulun kevään 2023 avoimen AMK:n opintoihin alkoi

Jaa

Kehitä osaamistasi opiskelemalla ajankohtaisia teemoja vetyteknologiasta kulttuurihyvinvointiin. Haku Vaasan ammattikorkeakoulun kevään 2023 avoimen AMK:n (VAMK+) toteutuksiin alkaa tänään 14.11.2022. Opintoihin voit osallistua iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

VAMK+ uskoo ihmisen jatkuvaan kehittymiseen - aina löytyy uutta ihmettelyn ja oppimisen aihetta. Avoimen AMK:n tarjonnasta löytyy niin tekniikan, liiketalouden kuin sosiaali- ja terveysalan koulutuksia, jotka tukevat oman osaamisen tai organisaation henkilöstön osaamisen kehittämistä. Opinnot toimivat myös väylänä itse tutkinto-opintoihin. 

Opetussuunnitelmien mukaisilla kursseilla (AMK/YAMK) pääsee matalalla kynnyksellä tutustumaan koulutusohjelmiemme sisältöön. Tämä mahdollistaa kevyemmän kokeilun tietylle alalle. Mukana tarjonnassa on myös uusia, varta vasten avoimen AMK:n erillistarjontaan suunniteltuja kursseja, joiden sisältö on hieman yleisluontoisempaa. 

Kurkistus opetustarjontaan

Uusia opintokokonaisuuksia avoimen AMK:n tarjonnassa ensi keväänä ovat muun muassa Vetyteknologian ABC, Pilvipalvelut ja arkkitehtuurit, Akkukemian perusteet, Sosiaali- ja terveyshuoltoalan yrittäjyys sekä Kulttuurihyvinvointi. 

Tarjonnassa on mukana myös kolme täysin englanninkielistä toteutusta: Agile Development Methods, Cloud Services and Architecture sekä Sales Management. 

VAMKin avoimen AMK:n koulutustarjontaan voi tutustua ja ilmoittautua VAMKin verkkokaupassa.

Polkuopinnot tutkintoihin

Avoimen lisäksi keväällä 2023 on myös tarjolla polkuopintoja AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Polkuopintojen haku on 28.11.- 4.12.2022.

Tarjolla ovat sairaanhoitajan päiväopinnot, sosionomin monimuoto-opinnot, hyvinvoinnin asiantuntijan (YAMK) verkko-opinnot ja energiavarastoinnin (YAMK) monimuoto-opinnot.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme