Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

Iloisen värikkäät lastenkirjat opettavat löytämisen riemua ja tieteen saloja

Jaa

"Miten tehdä limaa?" oli suomalaisten suosituimpia Google-hakuja viime vuonna. Nemon kevään lastenkirjat kannustavat tekemään itse ja tutkimaan tarkasti maita ja meriä.

Eläinatlas – Rachel Williams, Emily Hawkins (12/2017)

Löydä eläinkunnan mielenkiintoisimmat ilmiöt seitsemältä mantereelta.

Eläimet ovat sopeutuneet äärimmäisiin maasto- ja ilmasto-oloihin mitä hämmästyttävimmillä tavoilla. Jääkarhut sietävät hyisen kylmää merta, kengurut loikkivat polttavilla aavikoilla ja kalat etenevät kuohuvissa koskissa.

Löydätkö leppäkertun – Katherina Manolessou (03/2018)

Voi ei, leppäkerttu on kadonnut! Löydätkö sen museosta, huvipuistosta, koulusta tai torilta? Leppäkerttu on kätkeytynyt jokaiselle yksityiskohtia vilisevälle aukeamalle.

Auta Daisyä ja Basilia etsinnässä. Mutta älä anna muiden hahmojen hämätä…

Värikkäiden kuvien tutkiminen ja yksityiskohtien etsiminen on parasta viihdettä.

Viskarin kirja. Tervetuloa esikouluun! – Felicity Brooks (01/2018)

Esikoulun alku on lapsille käännekohta. Mutta miten viskarit voivat valmistautua siihen, mitä kaikkea kivaa esikoulussa tehdään?

Hurmaavasti kuvitettu Viskarin kirja avaa eskarin ovet lapsille ja tutustuttaa hauskalla tavalla siellä opittaviin taitoihin. Mitä pakataan reppuun? Mihin ripustetaan takki? Mikä on välitunti? Miten lounaalla toimitaan?

Merikarhun aakkoset – Sara Gillingham (01/2018)

Merikarhun aakkoset on hienosti kuvitettu lasten tietokirja, joka johdattaa erilaisiin merellä käytettäviin viestikeinoihin. Kirja opettaa viestiliput, morseaakkoset, lippuviittoilun, tavausaakkoset sekä valo- ja äänimerkit. Kirja on kiehtovaa luettavaa kaikille suolaisten pärskeiden sekä salakielten ystäville.

Suuri limakirja – Alyssa Jagan (12/2017)

”Miten tehdä limaa” oli suomalaisten suosituimpia Google-hakuja vuonna 2017. Liman tekeminen on palkitsevaa! Suuri limakirja tekee upeiden limojen sekoittelusta helppoa ja hauskaa. Kirjasta löytyy kaikki tarvittava rakenteeltaan täydellisten limojen luomiseen sateenkaaren väreissä. Aloita perusreseptillä ja tuunaa limasi upeilla väreillä ja jännittävillä lisäaineksilla.

Limaa tehdessä kemian alkeet omaksutaan kuin vahingossa. Yli sadan projektin joukossa on myös pienille limanluojille turvallisia ohjeita, joissa käytetään vain syötäviä ainesosia.

Alyssa Jagan on supersuosittu Instagram-slaimeri, jonka perustamalla @CraftySlimeCreatorilla on jo yli 850 000 seuraajaa.

Arvostelukappaleet ja vedospyynnöt: hannele.tavi@otava.fi, p. 044-5312225

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutuuskirja: näillä vinkeillä saat uusperheen kukoistamaan24.4.2019 09:58:56 EESTTiedote

Eroasiantuntija ja terapeutti Marika Rosenborg ja NLP-viestintävalmentaja Tarja Törmänen antavat uutuuskirjassaan Uusperheen käsikirja neuvoja ja vertaistukea sujuvaan uusperhearkeen. Lämmin ja asiantunteva opas käy läpi uusperheen vaiheita, joihin kuuluu niin ristiriitoja kuin vahvistumistakin. Kirjasta löytyy lisäksi yhdeksän erilaista uusperhetarinaa, sekä harjoituksia, joiden avulla voi vahvistaa omaa uusperhettään.

Kesän käsityökirjoissa miehet neulovat ja nypläävät18.4.2019 09:37:00 EESTTiedote

Kesän kuumin mies ei olekaan se, joka kokkaa tai kalastaa, vaan se joka neuloo ja nyplää! Suomalaisen pitsinnypläyksen maailmankartalle nostanut Tarmo Thorström on osoitus siitä, mitä voi tapahtua, kun nuori mies astuu ennakkoluulottomasti itselleen täysin vieraalle tontille. Markus Haakana puolestaan avaa neulomisen perustekniikkaa miesten logiikalla teoksessaan Jätkä neuloo. Moreeni julkaisee kevään ja kesän listoillaan yhdeksän käsityökirjaa. Villasukkien lisäksi neulotaan lapasia ja vaatteita, virkataan huiveja ja tutustutaan nypläykseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme