Arts Management Helsinki Oy

Improvisaatioteatteri Himokas Peura vierailee kevään kaupunkifestivaaleilla Helsingissä

Jaa

Himokas Peura on teatterialan ammattilaisista koostuva improvisaatioteatteri joka keskittyy pitkään improvisaatioon. Ryhmän jäsenillä on vahva kansainvälinen teatteritausta työn ja opiskelun parista. Improvisaatioteatterin esittämä Näytelmä X nähdään keväällä Arabian katufestivaalilla, Höyhentämössä sekä Katos! Kallion kesäteatterifestivaalilla.

Näytelmä X improvisoidaan yleisön ideoiden pohjalta ja jokainen esitys on erilainen.

Haitari soi, näyttelijät hikoavat yllättävissä tilanteissa ja nauru raikaa. Onko näytelmän päätähti Kekkonen, hyttynen vai sporan kingi? Entä nähdäänkö lavalla rakkaustarina leipäjonossa, rokkaava mummomusikaali, vai jotain ihan muuta?

Himokas Peura improvisaatioryhmä koottiin elokuussa 2016, ja se esiintyi ensimmäisen kerran Helsingin Asematilassa syksyllä 2016. Syksyn aikana ryhmä esiintyi lisäksi hoitolaitoksissa, kouluilla ja nuorisotaloilla. Kevään 2017 esityksissä lavalla improvisoivat Anna Andersson, Outi Ikonen, Sami Jukkara, Timo Willman, Suvi-Kanerva Koivusalo, ja Anna Korolainen, sekä improilua ilostuttaa haitaritaituri Osmo-Matias Ojanen.

Kevään esitykset: 

20.5. Arabian katufestivaalit, Tanssilava klo 16.30

21.5., 23.5 ja 24.5., klo 20, Höyhentämö, Korkeavuorenkatu 17
14.6. Katos! Kallion kesäteatterifestivaalit, Dallapén puisto, klo 20 

Ryhmä keikkailee myös tulevana syksynä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eveliina Rikkinen, tuottaja
himokaspeura@gmail.com P. 0408231877

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Arts Management Helsinki Oy
Arts Management Helsinki Oy
Iso Roobertinkatu 36
00120 HELSINKI

http://artsmanagement.fi

Arts Management Helsinki on edistyksellinen ja jatkuvasti kehittyvä taidekentän asiantuntijayritys, joka toimii freelancereiden, vapaiden taiteilijoiden ja taideyhteisöjen kumppanina ja työyhteisönä. Toiminnan fokuksessa on taiteilijoiden toimintaedellytysten parantaminen, uudenlaisten kumppanuuksien ja yhteistyömallien luominen sekä tuotannollisten rakenteiden vahvistaminen ja uudistaminen Suomessa.

Arts Management Helsinki on arvopohjainen asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2012. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Arts Management Helsinki Oy