InCar Oy

INCAR OSTAA DELTA AUTON VAURIOKORJAAMOLIIKETOIMINNOT

Jaa

InCar Oy ja Delta Auto Oy ovat allekirjoittaneet 29.06.2018 sopimuksen, jolla Delta Auton vauriokorjaamot siirtyvät osaksi valtakunnallista InCar-ketjua. Jatkossa kaikki Delta Auton vauriokorjauspalvelut tapahtuvat InCarin tuottamina ja samalla liiketoimintakaupan yhteydessä 27 Delta Auton vauriokorjaamoammattilaista siirtyy InCarin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Liiketoimintakaupan myötä InCar-ketjun vauriokorjaamoverkosto vahvistuu kahdeksalla toimipisteellä, joista suurimmat sijaitsevat keskeisillä markkina-alueilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

”InCarin tavoitteena on olla Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja Delta Auton kanssa tehtävän autoliikeyhteistyön kautta pääsemme entistäkin lähemmäksi autoilevaa asiakastamme ja pystymme tuottamaan valtakunnallisesti entistä kattavampia palveluja.” sanoo InCar Oy:n toimitusjohtaja Marko Jussila.

”Nyt tehty kauppa on johdonmukainen osa Delta Auton strategiaa keskittyä ensisijaisesti uusien autojen myynti- ja huoltopalveluihin. Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että InCarin kanssa tehdyn sopimuksen avulla pystymme jatkossakin varmistamaan asiakkaillemme korkealaatuiset vauriokorjaamopalvelut kaikissa Delta Auton toimipisteissä.” toteaa Delta Auton toimitusjohtaja Pekka Ryynälä.

Yhteyshenkilöt

Marko Jussila, toimitusjohtaja InCar Oy p. 040 5440810
Tommi Vatén, operatiivinen johtaja InCar Oy p. 0400 707501
Pekka Ryynälä, toimitusjohtaja Delta Auto p. 0400 505875
Ville Schreck, Liiketoimintajohtaja, jälkimarkkinointi Delta Auto p. 040 3426283

Linkit

Tietoja julkaisijasta

InCar Oy
InCar Oy
Ormuspellontie 3-5
00700 HELSINKI

020 752 9990http://www.incar.fi

InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja huoltoihin erikoistunut yritys. InCarilla on 38 toimipistettä 24 paikkakunnalla, noin 300 työntekijää sekä lisäksi 17 InCar - partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. InCar korjaa vuosittain 40 000 autoa. Yhtiön palveluja käyttävät kaikki Suomessa toimivat johtavat vakuutusyhtiöt, yritysasiakkaat sekä kuluttaja-asiakkaat. InCar on osa suomalaista A-Katsastus Groupia. 

Delta-konserni on toiminut vuodesta 1937. Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja paikkakuntakohtaisesti 18 toimipisteessään noin 400 ammattilaisen voimin. Delta tarjoaa lisäksi huoltopalveluja kaikille merkeille. Delta Auto on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä: www.delta.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta InCar Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme