Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Info- ja näyttelytila Laituri suljetaan 30.11. – asiakaspalvelu jatkuu Sörnäisissä

Jaa

Helsingin kaupungin info- ja näyttelytila Laiturin toiminta Kampissa päättyy 30. marraskuuta 2018. Jatkossa kaupunkiympäristön suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvää asiakaspalvelua saa osoitteessa Sörnäistenkatu 1.

Laituri on toiminut lähellä Kampin keskusta osoitteessa Narinkka 2.
Laituri on toiminut lähellä Kampin keskusta osoitteessa Narinkka 2.

Kaupunkiympäristön toimialan asiakaspalvelupiste Sörnäisissä auttaa jo nykyisin monissa rakennettuun ympäristöön liittyvissä kysymyksissä. Vastaisuudessa sinne keskitetään myös Laiturilta tuttu asiakaspalvelu. Laiturin näyttelytoiminta jää toistaiseksi tauolle.

Sörnäistenkatu 1:ssä voi käydä 19.11.2018 alkaen katsomassa esimerkiksi sellaisten kaava-, puisto-, katu- ja liikennehankkeiden suunnitelmia, joissa on meneillään nähtävilläoloaika eli joista voi antaa palautetta kaupungille. Samat tiedot löytyvät myös verkko-osoitteesta www.hel.fi/suunnitelmat.

Suunnitelmiin ja kaupunkiympäristöön liittyvää henkilökohtaista neuvontaa saa Sörnäistenkadulla maanantaista torstaihin kello 9–16 ja perjantaisin kello 10–15 . Kaupunkiympäristön asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 09 310 22111 ja sähköisesti osoitteesta www.hel.fi/palaute.

Oodissa avataan osallisuustila Brygga

Helsingin kaupunkiympäristöön liittyviin aiheisiin voi tutustua 5. joulukuuta alkaen keskustakirjasto Oodissa osallisuustila Bryggassa. Se ei ole Laiturin korvaaja, vaan uusi pistäytymispaikka, josta kaupunkilaiset saavat tietoa kaupunkiympäristöön liittyvistä osallistumismahdollisuuksista.

”Bryggassa voi päästä tiedon jäljille, jakaa ideoita ja välittää terveisiä kaupungille. Vastaavasti kaupungin työntekijät voivat tulla sinne juttelemaan esimerkiksi työn alla olevista hankkeistaan”, kertoo osallisuus ja asiakasviestintä -yksikön päällikkö Roosa Kallio kaupunkiympäristön toimialalta.

Brygga sijaitsee Oodin aulakerroksen parvella, ja sinne pääsee joka päivä Oodin aukioloaikoina. Kaupunkiympäristön toimialan henkilökuntaa on paikalla arkisin kello 14–18. Varsinaista kaupunkiin liittyvää neuvontaa annetaan Helsinki-infossa, joka palvelee Oodin aulakerroksessa.

Vielä ehdit Laiturin maksuttomiin näyttelyihin

Laituri palvelee sulkemiseensa asti tuttuun tapaan osoitteessa Narinkka 2 (ma–ke kello 10–16, to kello 10–19 ja pe–la kello 12–16). Viimeisissä näyttelyissä voi tutustua Kööpenhaminan uusiin arkkitehtuurikohteisiin sekä Pasilan tornialueen arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailussa palkittuihin töihin.

Kaupunkiympäristön toimialan käyttöön rakennetaan parhaillaan uutta toimitilaa, joka valmistuu lähelle Kalasataman metroasemaa kesällä 2020. Uusi talo tarjoaa aikanaan hyvät mahdollisuudet erilaisten näyttelyiden ja yleisötilaisuuksien järjestämiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laiturin toiminta ja kaupunkiympäristön toimialan asiakaspalvelu
Tarja Posti, asiakaspalveluyksikön päällikkö
Puh. 050 388 1766, tarja.posti@hel.fi

Bryggan toiminta Oodissa
Roosa Kallio, osallisuus ja asiakasviestintä -yksikön päällikkö
Puh. 040 6755272, roosa.kallio@hel.fi

Kuvat

Laituri on toiminut lähellä Kampin keskusta osoitteessa Narinkka 2.
Laituri on toiminut lähellä Kampin keskusta osoitteessa Narinkka 2.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 14.6.201914.6.2019 16:21:42 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-06-14_Ylja_10_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 16.8.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/ Matti Miinalainen viestintäsuunnittelija Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala puh. 09 310 31520 matti.miinalainen@hel.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme