Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Information om renovering av Botby grundskola

9.8.2017 15:39 | Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Jaa

I lokalerna för Botby grundskola (Blomängsvägen 2) inleds en omfattande renovering den 15 september.

Förskolan och klasserna 1–6 flyttar den 15 september 2017 till paviljongerna som uppförs på lågstadieskolan Puotilan ala-astes gård (Klåvusvägen 17). De elever som går i skola i de tillfälliga lokalerna använder matsalarna i lågstadieskolan Puotilan ala-aste och högstadieskolan Vartiokylän yläaste.

Klasserna 7-9 stannar kvar i Botby grundskolas lokaler. A-delen i Botby grundskola kommer att användas av klasserna 7–9 under nästa läsår. I A-delen byggs ett tillfälligt kök i mitten av september och aulan tjänar som matsal. Klasserna 7-9 använder också den nuvarande paviljongen på skolans gård. I A-byggnaden är ventilationen hela tiden påslagen.

Saneringen av A-byggnaden inleds sommaren 2018. B- och C-byggnaderna beräknas vara klara till skolstarten 2018 då förskolan och klasserna 1-6 flyttar in i den ny renoverade byggnaderna.

Vi informerar mer detaljerat om den kommande renoveringen vid skolstarten och på föräldramöten. Alla elever i Botby grundskola inleder sitt skolår tisdagen den 15.8.2017 på den bekanta adressen Blomängsvägen 2.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mer information

Helsingfors stad
stadsmiljö
Byggherreingenjör
Jari Miettinen Tfn 09 310 36973 jari.miettinen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala


Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä.
Toimialan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Koululaisten aamutoiminnan pilotointi alkaa11.8.2017 12:15Tiedote

Tänä syksynä Helsingin kaupungin peruskouluissa lähdetään kokeilemaan koululaisten aamutoimintaa. Toiminta käynnistyy viimeistään 28. elokuuta alkavalla viikolla (viikko 35). ”On hienoa, että kaupunki antoi rahoituksen tähän toimintaan”, palveluvastaava Leena Palve-Kaunisto iloitsee. Aamutoiminta käynnistetään kaikissa niissä suomen- ja ruotsinkielisissä peruskouluissa, joihin on tullut ilmoittautumisia, myös yksittäisiä. Toimintaan tullaan ilmoittautumaan Wilman kautta. Wilma-ilmoittautumista testataan parhaillaan ja se on käytössä viikolla 35. Toimintaa järjestetään 1.-2.-luokkalaisille. Lisäksi toimintaan voi osallistua 3.-4.-luokkalaisia erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Koulussa toiminnan järjestämisen tarve syntyy, jos 1.-2.-luokkalaisten koulupäivä alkaa klo 8.30 jälkeen. Aamutoiminta on maksutonta. Siihen ei sisälly välipalaa. ”Vielä emme tiedä, paljonko palvelua tullaan käyttämään”, Leena Palve-Kaunisto täsmentää. Joustavia ratkaisuja etsitään Pilotoinnilla etsitään joust

Päätöstiedote: Kasvatus- ja koulutuslautakunnan päätökset 20.6.20.6.2017 19:17Tiedote

Helsingin ylin johto ja kaupungin koko organisaatio uudistuivat perin pohjin 1.6. alkaen. Kaupungin neljä toimialaa aloittivat toimintansa, kuten myös kasvatus- ja koulutuslautakunta, jonka puheenjohtajana toimii apulaispormestari Pia Pakarinen (kok.). Kasvatuksen ja koulutuksen 13-jäseninen lautakunta ja kaksi jaostoa, suomen- ja ruotsinkielinen, toimivat neljä vuotta kerrallaan eli vuosina 2017-2021. Sivun sisältö ​Uudistuksen tavoitteena on vahvistaa kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen roolia kaupungin johtamisessa sekä erottaa selkeästi toisistaan virkamiesvalmistelu ja poliittinen päätöksenteko. Lautakunnat kuuluvat olennaisena osana kaupungin päätöksentekoon. Uusi johtamisjärjestelmä on kirjattu kaupunginvaltuuston hyväksymään hallintosääntöön. ”Yksi toimiala ja yksi lautakunta sekä jaostot vahvistavat Helsingin kasvatusta ja koulutusta. Uudistuksen avulla voimme entistä paremmin kehittää Helsingissä elinikäistä ja hyvää oppimista vauvasta vaarin. Haluamme on olla nyt

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme