HUS

Informationsmöten om coronaviruset fortsätter: temat är den nuvarande situationen för coronavirusepidemin

Dela

HUS nästa coronavirusinfo ordnas fredagen 14.8. klockan 11.

Temat för nästa informationsmöte är den nuvarande situationen för coronavirusepidemin. Talare är verkställande direktör Juha Tuominen, biträdande överläkare Eeva Ruotsalainen och direktör för diagnostik Lasse Lehtonen.  Infot räcker 15-30 minuter.  

Informationsmötet sänds direkt på HUS webbplats. Under infot har medierna möjlighet att ställa frågor via Teams-mötet.

Under själva mötet ber man om ordet i Teams-chatten och mötets ordförande, som representerar HUS kommunikation, fördelar ordet. Vi ber om anmälning via blanketten som finns bifogad. Utöver namnet ber vi deltagarna i Teams-mötet att ange vilket medium de representerar.  

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal. Mötena ordnas på finska men det går bra att ställa frågor på svenska.  

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal.   

Nyckelord

Länkar

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum