Vaasan kaupunki - Vasa stad

Infotilaisuus vaasalaisille yrittäjille Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymästä

Jaa

Vaasan kaupunki ja Vaasan Yrittäjät järjestävät paikallisille yrittäjille ”Pohjanmaan HYKY – uhka vai mahdollisuus yrittäjälle?” -infotilaisuuden 16.3. kello 18-20. Tilaisuus järjestetään Teamsissa ja illan aikana keskustellaan uuden hyvinvointialueen tuomista muutoksista, haasteista ja mahdollisuuksista Pohjanmaalla.

- Tämä on yrittäjien kannalta erittäin tärkeä tilaisuus. Pohjanmaan hyvinvointialueen mukanaan tuomat vaikutukset ovat suurimmalle osalle vielä hämärän peitossa, sanoo Vaasan Yrittäjien toiminnanjohtaja Mari Pohjanniemi-Kivi.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua Vaasan Yrittäjien sivuilta löytyvällä lomakkeella. Linkki Teams-tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä. Kysymyksiä voi mielellään lähettää myös etukäteen osoitteeseen mari.pohjanniemi-kivi@yrittajat.fi perjantaihin 12.3. mennessä.

Vaasan kaupunginhallitus hyväksyi Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän perussopimuksen, joka astui voimaan 1.1.2021. Kaupunginhallitus hyväksyi myös sen, että kaupunki siirtää sosiaali- ja perusterveydenhuollon järjestämis- ja tuottamisvastuun kuntayhtymälle sekä osallistuu hyvinvointialueen valmisteluun ja toimeenpanoon.

Ilmoittaudu tilaisuuteen: https://www.yrittajat.fi/rannikko-pohjanmaan-yrittajat/vaasan-yrittajat-vasa-foretagare/a/tapahtumat/643186-pohjanmaan-hyky

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan Yrittäjien toiminnanjohtaja Mari Pohjanniemi-Kivi, p. 050 911 2208, mari.pohjanniemi-kivi@yrittajat.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme