Insinööriliitto IL ry

Insinööriliitto juhlii keskiaikafestivaalilla

Jaa

Satavuotias Insinööriliitto avaa Hämeen keskiaikafestivaalin kävijöille monipuolisen työpaja-alueen.

Insinööriliitto toimii Hämeen keskiaikafestivaalin yhteistyökumppanina. Linnanpuistoon Kakarain kylän lähettyville nousee Insinööriliiton keskiaikainen teltta, joka palvelee insinööriliittolaisia ja tapahtuman yleisöä lauantaina 17. elokuuta kello 10–18 ja sunnuntaina 18. elokuuta kello 10–15.

Teltta-alueella voi kokeilla pienen holvikaaren rakentamista, osallistua pinssityöpajaan, kisailla onnenpyörässä juhlavuoden palkinnoista tai kuvauttaa itsensä keskiaikaisen valokuvaseinän taustalla.

– Tänä vuonna insinöörit näkyvät ja kuuluvat kaikkialla. Tarkoitus on hauskanpidon ohella muistuttaa, kuinka tärkeää työtä he tekevät, sanoo juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola.

Paikalle on tulossa runsaasti insinöörejä ja muuta yleisöä. Insinööriliiton tarjoamia alennuslippuja jaettiin jäsenille 300 kappaletta, mutta tekniikan ammattilaisia saapuu paikalle todennäköisesti enemmänkin. Jäsenet pääsevät keskiaikaiseen tunnelmaan myös vaatetuksella, sillä he saavat alennusta pukuvuokrauksesta.

Leppoisan tunnelman ja viihdyttävän ohjelman tarkoituksena on houkutella paikalle insinöörien lisäksi muuta yleisöä.

– Yksi juhlavuoden teemoista on Ihastu insinööriin. Tarkoituksena on ravistella vanhoja luuloja insinööreistä ihmisinä. Kannattaa olla rohkea ja kokeilla itse, millaisia persoonia heidän joukostaan löytää, Ahtola kehottaa.

Insinööriliitto juhlistaa tänä vuonna satavuotista historiaansa. Juhlatapahtumia on yli 40 eri puolilla maata, ja useat tapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme