Insinööriliitto IL ry

Insinööriliitto mukana Helsinki City Running Dayssä

Jaa

Sata vuotta täyttävän Insinööriliiton ja Helsingin Insinöörien Juoksukarkelot tuovat omat sarjat Helsinki City Running Day -tapahtumaan.

Juoksukarkelot ovat osa ensi lauantaina 18.5. järjestettävää kansainvälistä juoksutapahtumaa. Karkeloissa insinööreillä on oma tulossarjansa ja kannustuspisteensä. Kannustuspiste sijaitsee baanalla, Arkadiankadun sillan läheisyydessä.

Insinööriliitto palkitsee kaikissa aikuisten sarjoissa parhaan tuloksen saavuttaneen insinööriosallistujan. Lajien joukossa on maraton, puolimaraton, maratonviesti ja viiden kilometrin katujuoksu.

Juoksukarkelot ovat osa Insinööriliiton juhlavuoden ohjelmaa, joka sisältää yli 40 tapahtumaa eri puolilla Suomea. Tilaisuuksilla halutaan parantaa tekniikan alan ammattien näkyvyyttä.

Tapahtuman maalialueella, Telia 5G -areenan puitteissa juoksijoille on tarjolla ensimmäistä kertaa palautumisalue, jossa juoksijat pääsevät muun muassa saunomaan Insinööriliiton juhlavuoden kunniaksi INSSIsaunaan.

INSSIsauna on kuopiolaisten insinööriopiskelijoiden suunnittelema ja valmistama saunavaunu, joka tekee mahdolliseksi saunomisen lähes missä tahansa. Sauna on rakennettu vuonna 2009, ja se viettääkin tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan. Juhlan kunniaksi sauna on kunnostettu ja sen valistusta ja puuosia huollettu vuoden 2019 standardeihin.

Saunassa tunnelma on katossa, ja musiikki kuuluu sisälle ja ulos. Saunaan mahtuu yhtä aikaa helposti kahdeksan henkeä. Tehokas puukiuas ja suuri kivimassa takaavat, että löyly ei lopu kesken. Saunan perässä olevalla terassilla on mukava käydä vilvoittelemassa, ja halukkaat pääsevät myös paljuun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme