Business Wire

Insulet solmii kaksi merkittävää kaupallista kumppanuutta tukemaan laajenemistaan Euroopassa

Jaa

Insulet Corporation (NASDAQ:PODD) (Insulet tai Yritys), letkuttoman insuliinipumpputeknologian johtava yritys Omnipod® Insulin Management System (Omnipod System) -järjestelmänsä ansiosta, on tänään julkistanut solmineensa kumppanuussuhteet kahden erittäin kokeneen diabetestuotteiden jälleenmyyntiyrityksen, Theras Groupin ja Nordic Infucaren, kanssa voidakseen käynnistää Omnipod-järjestelmän täyden palvelun jakelun Italian ja Pohjoismaiden markkinoilla 1.7.2018 alkaen. Nämä kumppanuudet ovat merkittäviä saavutuksia Insuletin suunnatessa Euroopan toimintonsa niin, että se pystyy tarjoamaan täydellisen tuen Omnipod Systemille.

”Omnipod-järjestelmällä on merkittäviä kaupallisia mahdollisuuksia Italiassa ja Pohjoismaissa, ja olemmekin innoissamme saadessamme työskennellä yhdessä näiden kahden kokeneen ja arvostetun yrityksen kanssa. Ne ovat diabeteksen hallintaan tarkoitettujen lääketieteellisen laitteiden asiantuntijoita, jotka ovat toimittaneet tukea paikallisille diabetesyhteisölle jo vuosien ajan”, toteaa DJ Cass, General Manager, Europe. ”Näiden kumppanuussuhteiden solmiminen on jälleen tärkeä askel eteenpäin Insuletin siirtyessä suoriin liiketoimintoihin Euroopassa, ja ne muodostavat perustan pitkäaikaiselle kasvulle ja poikkeukselliselle asiakaskokemukselle.

”Omnipod sopii täydellisesti nykyiseen diabetestuotevalikoimaamme, ja olemme iloisia voidessamme toimia Insuletin kumppanina ja toimittaa tukea Omnipod System -käyttäjille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä jatkaa työtä tämän ainutlaatuisen insuliinipumpun tunnettavuuden lisäämiseksi alueellamme”, toteaa Mats Durvall, General Manager, Nordic Infucare, https://www.infucare.com.

”Mekin olemme iloisia voidessamme täydentää diabetestuotevalikoimaamme Omnipod Systemillä, johtavalla letkuttomalla insuliinipumpputeknologialla. Näin voimme tarjota enemmän vaihtoehtoja ja tukea italialaisille diabeetikoille”, sanoo Cristiano Ferrari, President, Theras Group, https://www.theras-group.com.

Sopimusten mukaisesti Theras Group ja Nordic Infucare toimittavat myynti-, markkinointi- ja asiakastukipalveluita Omnipod System -käyttäjille ja terveydenhoidon ammattilaisille 1.7. alkaen. Lue uusimmat uutiset ja päivityksestä muutoksista Euroopassa osoitteesta https://www.omnipodeurope.com.

Omnipod Insulin Management System:

Innovatiivinen OmniPod Insulin Management System on järjestelmä yhtäjaksoiseen insuliinin antoon, ja se tarjoaa kaikki jatkuvan ihonalaisen insuliini-infuusion (Continuous Subcutaneous Insulin Infusion eli CSII) tutkitusti todetut edut tavalla, jota ei voida saavuttaa perinteisellä insuliinipumpulla. Omnipod Systemin innovatiivinen muotoilu ja ominaisuudet antavat diabetesta sairastaville ihmisille mahdollisuuden elää täyttä elämää – ja hoitaa diabetestaan – sekä nauttia vapaudesta, mukavuudesta, kätevyydestä ja helppoudesta paremmin kuin kertakaan aiemmin. Omnipod System koostuu kahdesta osasta: (i) pumpusta, jolla säilytetään ja annostellaan insuliinia; ja (ii) Personal Diabetes Manager (PDM) -laitteesta, joka langattomasti ohjelmoi potilaalle henkilökohtaisesti määritetyn insuliinin antamisen, laskee suositeltavat annokset ja aktiivisen insuliinin sekä sisältää kätevän sisäisen verensokerimittarin. Pienen ja kevyen pumpun voi sijoittaa useisiin kohtiin kehossa, esimerkiksi vatsaan, lantiolle, olkavarren takapuolelle, yläreiteen tai alaselkään. Koska pumppu on vesitiivis (IPX8), sitä ei tarvitse poistaa suihkun, uimisen tai muun toiminnan aikana. Se merkitsee, että Omnipod pystyy huolehtimaan keskeytymättömästi insuliinin antamisesta kolmen päivän ajan ilman, että putkistoa tarvitsee irrottaa tai insuliinia pistää käsin. Pumppu ja PDM-laite viestivät langattomasti varmistaen insuliinin täsmällisen, mukautetun ja jatkuvan antamisen. Niissä on myös mukautettavat basaali- ja bolusannoksen antotoiminnot sekä tärkeät turvallisuustarkistustoiminnot. Pumpun automaattinen järjestelmä asettaa kanyylin ihon alle nopeasti, helposti ja kivuttomasti. Käyttäjän ei koskaan tarvitse käsitellä neulaa. Käyttäjän tarvitsee vain painaa PDM-laitteen painiketta, jolloin pumpun automaattinen järjestelmä asettaa kanyylin ihon alle ja aloittaa insuliinin antamisen ohjelmoidun basaalitason mukaisesti.

Omnipod System on maailman ensimmäinen kaupallisesti saatavana oleva letkuton insuliinin annostelujärjestelmä. Se vapauttaa käyttäjät letkujen kahleista sekä poistaa useisiin päivittäisiin pistoksiin liittyvän stressin ja huolen. Insuliinipumppuhoidon esteitä murtava Omnipod System tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisyyttä ja vapautta elää täyttä elämää omilla ehdoillaan.

Insulet Corporation

Insulet Corporation (NASDAQ: PODD) on innovatiivinen lääketieteellisten laitteiden valmistaja, jonka päätoimipaikka sijaitsee Massachusettsissa Yhdysvalloissa. Yritys on sitoutunut helpottamaan diabeteksesta ja muista sairauksista kärsivien ihmisten elämää Omnipod-tuotealustansa avulla. Omnipod Insulin Management System on ainutlaatuinen vaihtoehto perinteisille menetelmille antaa insuliinia. Yksinkertainen ja kätevästi kannettava kertakäyttöpumppu huolehtii keskeytyksettä insuliinin antamisesta jopa kolmen päivän ajan ilman tarvetta nähdä tai käsitellä neuloja. Omnipod-teknologia-alustaa räätälöimällä Insulet pystyy myös hyödyntämään pumpun ainutlaatuista rakennetta insuliinin lisäksi myös muiden ihonalaisesti annettavien lääkeaineiden antamisessa useilla hoitoalueilla. Yritys perustettiin vuonna 2000, ja yli 140 000 käyttäjää kaikkialla maailmassa saa elämäänsä lisävapautta ja -helppoutta Insuletin Omnipod Insulin Management System -järjestelmän ansiosta. Lisätietoja: www.insulet.com, www.myomnipod.com ja https://www.omnipodeurope.com.*

*1. heinäkuuta 2018 alkaen Insulet olettaa voivansa aloittaa Omnipod Insulin Management System -tuotteidensa suorajakelun Euroopassa, mukaan lukien myynti, markkinointi, koulutus ja asiakastukitoiminnot. Sen ansiosta Insulet pääsee entistä lähemmäksi diabetesyhteisöä ja tunnistaa mahdollisuutensa tukea pitkäaikaisesti eurooppalaisten asiakkaiden tarpeita, samalla tavalla kuin se jo nyt toimii Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Tulevaisuutta koskeva lausuma:
Tämä lehdistötiedote voi sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, jotka liittyvät Insuletin tulevaisuuteen liittyviin odotuksiin, ennakointiin, aikomuksiin, uskomuksiin tai strategioihin. Tällaiset tulevaisuutta koskevat lausumat perustuvat Insuletin nykyisiin odotuksiin ja uskomuksiin tulevaisuuden tapahtumista ja niiden mahdollisiin vaikutuksiin Insuletiin. Nämä lausumat eivät ole takeita siitä, että tulevaisuuden tapahtumat vaikuttavat Insuletiin odotusten mukaisesti. Tällaiset tulevaisuutta koskevat lausumat sisältävät lukuisia riskejä, epävarmuustekijöitä (joista osa on Insuletin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella) tai muita oletuksia, minkä takia todelliset tulokset tai todellinen suorituskyky voivat olennaisesti poiketa näistä tulevaisuutta koskevista lausumista. Ne sisältävät myös muita riskejä ja epävarmuuksia. Näitä kuvataan yrityksen vuosikertomuksessa lomakkeella 10-K, joka on jätetty Securities and Exchange Commission -virastolle 22.2.2018, kohdassa Risk Factor, sekä yrityksen Securities and Exchangelle ajoittain antamissa muissa asiakirjoissa. Jos jokin tai jotkin näistä riskeistä tai epävarmuuksista toteutuu tai jos mikä tahansa yrityksen oletuksista osoittautuu virheelliseksi, todelliset aineelliset vaikutukset voivat poiketa tulevaisuutta koskevista lausumista. Insulet ei sitoudu millään tavalla julkisesti päivittämään tai korjaamaan mitään tulevaisuutta koskevia lausumia.

Contact information

Yhteyshenkilö, sijoittaja- ja lehdistösuhteet:
Deborah R. Gordon, 978 600 7717
Varapuheenjohtaja, sijoittaja- ja yrityssuhdeviestintä
dgordon@insulet.com
tai
Yhteyshenkilö, kansainväliset lehdistösuhteet:
Dominic Hulton, +44 20 3941 5374
Varapuheenjohtaja, markkinointi, Eurooppa
dhulton@insulet.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

IFF Recognized by SAM’s 2019 “Industry Mover” Sustainability Award16.2.2019 00:15:00Tiedote

Regulatory News: International Flavors & Fragrances Inc. (NYSE: IFF) (Euronext Paris: IFF) (TASE: IFF), was recognized for its sustainability efforts with the 2019 “Industry Mover” award from SAM, a subsidiary of RobecoSAM which specializes in providing environmental, social and governance (ESG) data, benchmarks and ratings. The recognition acknowledges the Company’s top-scoring performance in economic, social and environmental categories. “We are thrilled to receive this award from SAM,” said Andreas Fibig, IFF Chairman & CEO. “Our sustainability efforts are not only a key enabler of our overall strategy, but also a true passion here at IFF -- and we place it at the forefront of everything we do. It is deeply gratifying to have our work and our people recognized for doing the right thing for the planet.” SAM’s 2019 scoring is based on its 2018 Corporate Sustainability Assessment. Using a weighted methodology, SAM evaluates companies for criteria such as: codes of business conduct, ope

SFL: strong financial position and results in 2018, consolidating the Group’s position as a prime player15.2.2019 21:01:00Tiedote

Regulatory News: The financial statements for the year ended 31 December 2018 were approved by the Board of Directors of Société Foncière Lyonnaise (Paris:FLY) on 15 February 2019 at a meeting chaired by Juan José Brugera. 2018 business indicators were very robust, with further underlying growth in rental income and historically high EPRA earnings. The portfolio's appraisal value and the Company's net asset value also continued to grow, attesting to SFL’s excellent positioning. The auditors have completed their audit of the annual financial information and are in the process of issuing their report. Consolidated data (€ millions) 2018 2017 Change Rental income 193.5 195.8 -1.2% Adjusted operating profit* 162.1 164.1 -1.2% Attributable net profit 351.6 685.3 - EPRA earnings 106.7 102.4 +4.1% * Operating profit before disposal gains and losses and fair value adjustments 31/12/2018 31/12/2017 Change Attributable equity 4,010 3,763 +6.6% Consolidated portfolio value excluding transfer cost

5 Happening Cultural Destinations to Visit in 201915.2.2019 13:11:00Tiedote

Hong Kong There’s never really a sleepy year to visit Hong Kong, but 2019 is particularly ripe for visitors. Spearheaded by the dynamic entrepreneur Adrian Cheng of K11 and New World Development, the rejuvenation of Tsim Sha Tsui harbourfront is just the starting point. The city’s iconic harbourside walkway, Avenue of Stars, has just received a much-awaited makeover that’s the brainchild of Cheng and visually conceived by James Corner, the landscape architect responsible for the High Line in New York. It sees the addition of design-driven rest areas, kiosks featuring homegrown brands, hand prints from Asian film stars and interactive digital elements. Featuring Hong Kong’s first wave energy demonstrator that produces electricity for the Avenue, the place is turned into one of the most sustainable promenades in Hong Kong. This is just one part of Cheng and his company’s grander urban revitalisation plan, Victoria Dockside, a new art and design district which will fully open in the third

ISAE-SUPAERO Launches a New MOOC about Flight Mechanics15.2.2019 12:36:00Tiedote

"ABC of Flight Mechanics: How Do Planes Fly?": a MOOC dedicated to flight mechanics. The notion of flight often defies our human terrestrial instincts. How does an airplane fly? How can a pilot maintain control? How high in the sky can an aircraft climb? How does a fighter pilot fly while spinning? This online course (available in English) will cover many topics, such as atmospheric physics and Newton's laws applied to aircraft, as well as propulsion forces and longitudinal stability the question of traction. The MOOC "ABC of Flight Mechanics" is aimed at general public with a specific level of scientific knowledge. Nevertheless, various levels of learning are available, thus it allows all students to take the course without needing to plenty understand the mathematical principles. Undergraduate students in aerospace engineering, trainees as well as novice and experienced pilots, journalists and professionals in the aeronautics domain (business, engineering, marketing, communications,

REPLY: Red Reply Wins the Oracle “Partner of the Year Autonomous” Award15.2.2019 12:30:00Tiedote

Red Reply, the Reply group company that specialises in the Oracle Cloud IaaS and PaaS platform has been named as Oracle “Partner of the Year: Autonomous.” The award recognises Red Reply for its work as an Oracle Cloud Managed Service Provider Partner in developing highly innovative projects using the Oracle Autonomous Database technology. Red Reply has launched a project aimed at re-engineering the Policy Enterprise DataWarehouse of Verti Assicurazioni, company operating in the online insurance sector, using the Oracle Cloud Autonomous DataWarehouse service. The Autonomous DataWarehouse is a cloud-based database that uses machine learning to eliminate manual labour in operations such as tuning, security, backups, updates and other routine activities. This selected Oracle solution is the only one of its kind capable of addressing aspects such as security, performance and high availability of data, using automatic update and tuning mechanisms, while maximising the protection of data in l

Posiflex showcases new Interactive Self-Service Kiosks and IoT Retail Product Innovations at EuroCIS 201915.2.2019 11:00:00Tiedote

The Posiflex Group — a synergy of world-leading POS, kiosk, and industrial computing technologies — will introduce its full product portfolio and latest innovations at EuroCIS, the leading trade fair for retail technology, from February 19th – 21st in Düsseldorf. With a product strategy focus on serviced IoT, the Posiflex Group will be displaying smart and connected retail solutions with fully-integrated middleware, RMS (Remote Monitoring System) and hardware. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20190215005008/en/ Posiflex at EuroCIS Hall 9 / C42 (Graphic: Business Wire) “I am excited to introduce the Posiflex Group portfolio to the European market,” says Hans Peter Nüdling, the newly appointed Chief Strategy Officer for the Posiflex Group. “The Posiflex Group references the collective brands of the corporation, including Posiflex, Portwell and KIOSK Information Systems (KIOSK) – all under one corporate umbrella. As

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme