Business Wire

Insulet solmii kaksi merkittävää kaupallista kumppanuutta tukemaan laajenemistaan Euroopassa

Jaa

Insulet Corporation (NASDAQ:PODD) (Insulet tai Yritys), letkuttoman insuliinipumpputeknologian johtava yritys Omnipod® Insulin Management System (Omnipod System) -järjestelmänsä ansiosta, on tänään julkistanut solmineensa kumppanuussuhteet kahden erittäin kokeneen diabetestuotteiden jälleenmyyntiyrityksen, Theras Groupin ja Nordic Infucaren, kanssa voidakseen käynnistää Omnipod-järjestelmän täyden palvelun jakelun Italian ja Pohjoismaiden markkinoilla 1.7.2018 alkaen. Nämä kumppanuudet ovat merkittäviä saavutuksia Insuletin suunnatessa Euroopan toimintonsa niin, että se pystyy tarjoamaan täydellisen tuen Omnipod Systemille.

”Omnipod-järjestelmällä on merkittäviä kaupallisia mahdollisuuksia Italiassa ja Pohjoismaissa, ja olemmekin innoissamme saadessamme työskennellä yhdessä näiden kahden kokeneen ja arvostetun yrityksen kanssa. Ne ovat diabeteksen hallintaan tarkoitettujen lääketieteellisen laitteiden asiantuntijoita, jotka ovat toimittaneet tukea paikallisille diabetesyhteisölle jo vuosien ajan”, toteaa DJ Cass, General Manager, Europe. ”Näiden kumppanuussuhteiden solmiminen on jälleen tärkeä askel eteenpäin Insuletin siirtyessä suoriin liiketoimintoihin Euroopassa, ja ne muodostavat perustan pitkäaikaiselle kasvulle ja poikkeukselliselle asiakaskokemukselle.

”Omnipod sopii täydellisesti nykyiseen diabetestuotevalikoimaamme, ja olemme iloisia voidessamme toimia Insuletin kumppanina ja toimittaa tukea Omnipod System -käyttäjille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä jatkaa työtä tämän ainutlaatuisen insuliinipumpun tunnettavuuden lisäämiseksi alueellamme”, toteaa Mats Durvall, General Manager, Nordic Infucare, https://www.infucare.com.

”Mekin olemme iloisia voidessamme täydentää diabetestuotevalikoimaamme Omnipod Systemillä, johtavalla letkuttomalla insuliinipumpputeknologialla. Näin voimme tarjota enemmän vaihtoehtoja ja tukea italialaisille diabeetikoille”, sanoo Cristiano Ferrari, President, Theras Group, https://www.theras-group.com.

Sopimusten mukaisesti Theras Group ja Nordic Infucare toimittavat myynti-, markkinointi- ja asiakastukipalveluita Omnipod System -käyttäjille ja terveydenhoidon ammattilaisille 1.7. alkaen. Lue uusimmat uutiset ja päivityksestä muutoksista Euroopassa osoitteesta https://www.omnipodeurope.com.

Omnipod Insulin Management System:

Innovatiivinen OmniPod Insulin Management System on järjestelmä yhtäjaksoiseen insuliinin antoon, ja se tarjoaa kaikki jatkuvan ihonalaisen insuliini-infuusion (Continuous Subcutaneous Insulin Infusion eli CSII) tutkitusti todetut edut tavalla, jota ei voida saavuttaa perinteisellä insuliinipumpulla. Omnipod Systemin innovatiivinen muotoilu ja ominaisuudet antavat diabetesta sairastaville ihmisille mahdollisuuden elää täyttä elämää – ja hoitaa diabetestaan – sekä nauttia vapaudesta, mukavuudesta, kätevyydestä ja helppoudesta paremmin kuin kertakaan aiemmin. Omnipod System koostuu kahdesta osasta: (i) pumpusta, jolla säilytetään ja annostellaan insuliinia; ja (ii) Personal Diabetes Manager (PDM) -laitteesta, joka langattomasti ohjelmoi potilaalle henkilökohtaisesti määritetyn insuliinin antamisen, laskee suositeltavat annokset ja aktiivisen insuliinin sekä sisältää kätevän sisäisen verensokerimittarin. Pienen ja kevyen pumpun voi sijoittaa useisiin kohtiin kehossa, esimerkiksi vatsaan, lantiolle, olkavarren takapuolelle, yläreiteen tai alaselkään. Koska pumppu on vesitiivis (IPX8), sitä ei tarvitse poistaa suihkun, uimisen tai muun toiminnan aikana. Se merkitsee, että Omnipod pystyy huolehtimaan keskeytymättömästi insuliinin antamisesta kolmen päivän ajan ilman, että putkistoa tarvitsee irrottaa tai insuliinia pistää käsin. Pumppu ja PDM-laite viestivät langattomasti varmistaen insuliinin täsmällisen, mukautetun ja jatkuvan antamisen. Niissä on myös mukautettavat basaali- ja bolusannoksen antotoiminnot sekä tärkeät turvallisuustarkistustoiminnot. Pumpun automaattinen järjestelmä asettaa kanyylin ihon alle nopeasti, helposti ja kivuttomasti. Käyttäjän ei koskaan tarvitse käsitellä neulaa. Käyttäjän tarvitsee vain painaa PDM-laitteen painiketta, jolloin pumpun automaattinen järjestelmä asettaa kanyylin ihon alle ja aloittaa insuliinin antamisen ohjelmoidun basaalitason mukaisesti.

Omnipod System on maailman ensimmäinen kaupallisesti saatavana oleva letkuton insuliinin annostelujärjestelmä. Se vapauttaa käyttäjät letkujen kahleista sekä poistaa useisiin päivittäisiin pistoksiin liittyvän stressin ja huolen. Insuliinipumppuhoidon esteitä murtava Omnipod System tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisyyttä ja vapautta elää täyttä elämää omilla ehdoillaan.

Insulet Corporation

Insulet Corporation (NASDAQ: PODD) on innovatiivinen lääketieteellisten laitteiden valmistaja, jonka päätoimipaikka sijaitsee Massachusettsissa Yhdysvalloissa. Yritys on sitoutunut helpottamaan diabeteksesta ja muista sairauksista kärsivien ihmisten elämää Omnipod-tuotealustansa avulla. Omnipod Insulin Management System on ainutlaatuinen vaihtoehto perinteisille menetelmille antaa insuliinia. Yksinkertainen ja kätevästi kannettava kertakäyttöpumppu huolehtii keskeytyksettä insuliinin antamisesta jopa kolmen päivän ajan ilman tarvetta nähdä tai käsitellä neuloja. Omnipod-teknologia-alustaa räätälöimällä Insulet pystyy myös hyödyntämään pumpun ainutlaatuista rakennetta insuliinin lisäksi myös muiden ihonalaisesti annettavien lääkeaineiden antamisessa useilla hoitoalueilla. Yritys perustettiin vuonna 2000, ja yli 140 000 käyttäjää kaikkialla maailmassa saa elämäänsä lisävapautta ja -helppoutta Insuletin Omnipod Insulin Management System -järjestelmän ansiosta. Lisätietoja: www.insulet.com, www.myomnipod.com ja https://www.omnipodeurope.com.*

*1. heinäkuuta 2018 alkaen Insulet olettaa voivansa aloittaa Omnipod Insulin Management System -tuotteidensa suorajakelun Euroopassa, mukaan lukien myynti, markkinointi, koulutus ja asiakastukitoiminnot. Sen ansiosta Insulet pääsee entistä lähemmäksi diabetesyhteisöä ja tunnistaa mahdollisuutensa tukea pitkäaikaisesti eurooppalaisten asiakkaiden tarpeita, samalla tavalla kuin se jo nyt toimii Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Tulevaisuutta koskeva lausuma:
Tämä lehdistötiedote voi sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, jotka liittyvät Insuletin tulevaisuuteen liittyviin odotuksiin, ennakointiin, aikomuksiin, uskomuksiin tai strategioihin. Tällaiset tulevaisuutta koskevat lausumat perustuvat Insuletin nykyisiin odotuksiin ja uskomuksiin tulevaisuuden tapahtumista ja niiden mahdollisiin vaikutuksiin Insuletiin. Nämä lausumat eivät ole takeita siitä, että tulevaisuuden tapahtumat vaikuttavat Insuletiin odotusten mukaisesti. Tällaiset tulevaisuutta koskevat lausumat sisältävät lukuisia riskejä, epävarmuustekijöitä (joista osa on Insuletin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella) tai muita oletuksia, minkä takia todelliset tulokset tai todellinen suorituskyky voivat olennaisesti poiketa näistä tulevaisuutta koskevista lausumista. Ne sisältävät myös muita riskejä ja epävarmuuksia. Näitä kuvataan yrityksen vuosikertomuksessa lomakkeella 10-K, joka on jätetty Securities and Exchange Commission -virastolle 22.2.2018, kohdassa Risk Factor, sekä yrityksen Securities and Exchangelle ajoittain antamissa muissa asiakirjoissa. Jos jokin tai jotkin näistä riskeistä tai epävarmuuksista toteutuu tai jos mikä tahansa yrityksen oletuksista osoittautuu virheelliseksi, todelliset aineelliset vaikutukset voivat poiketa tulevaisuutta koskevista lausumista. Insulet ei sitoudu millään tavalla julkisesti päivittämään tai korjaamaan mitään tulevaisuutta koskevia lausumia.

Contact information

Yhteyshenkilö, sijoittaja- ja lehdistösuhteet:
Deborah R. Gordon, 978 600 7717
Varapuheenjohtaja, sijoittaja- ja yrityssuhdeviestintä
dgordon@insulet.com
tai
Yhteyshenkilö, kansainväliset lehdistösuhteet:
Dominic Hulton, +44 20 3941 5374
Varapuheenjohtaja, markkinointi, Eurooppa
dhulton@insulet.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

Abu Dhabi to Host Interfaith Alliance For Safer Communities: Child Dignity in the Digital World Forum on 19 November17.11.2018 16:40Tiedote

Held under the patronage of His Highness Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi and Deputy Supreme Commander of the UAE Armed Forces, the UAE will host the first edition of the Interfaith Alliance For Safer Communities Forum on November 19-20 in recognition of the country’s leading role in promoting tolerance and interfaith dialogue. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20181117005008/en/ His Highness Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi and Deputy Supreme Commander of the UAE Armed Forces (Photo: AETOSWire) The forum will host 450 guests including religious leaders, NGOs and heads of industry to discuss ongoing social challenges and develop comprehensive solutions for protecting youth from cybercrime. The Interfaith Alliance For Safer Communities Forum is an expansion of the Child Dignity in the Digital World Congress which was held in October 2017 in the Vatican, an

Philip Morris International and Dorna Switch Gears in Quest for a World without Tobacco Smoke17.11.2018 14:00Tiedote

Philip Morris International Inc. (PMI) (NYSE:PM) and Dorna Sports S.L., the commercial rights holder for the world FIM MotoGP Championships, have extended their partnership until the end of 2021. The two organizations have collaborated successfully for 26 years. As of 2019, the partnership will focus on advancing the cause of a smoke-free world. More than 1 billion people smoke today and, according to the World Health Organization, will continue to smoke in the near future. PMI has committed to transform its business and encourage all men and women who would otherwise continue smoking to replace cigarettes with better alternatives as soon as possible. With around 350 million MotoGP fans worldwide, MotoGP can play a significant role in positively impacting the lives of people who smoke and those around them. “The best choice for consumers concerned about the health risks of smoking is to quit tobacco and nicotine altogether. Today, however, technology, science and innovation provide a r

Schlumberger Announces Fourth-Quarter and Full-Year 2018 Results Conference Call16.11.2018 21:00Tiedote

Schlumberger Limited (NYSE:SLB) will hold a conference call on January 18, 2019 to discuss the results for the fourth quarter and full year ending December 31, 2018. The conference call is scheduled to begin at 8:30 am US Eastern time and a press release regarding the results will be issued at 7:00 am US Eastern time. To access the conference call, listeners should contact the Conference Call Operator at +1 (800) 288-8967 within North America or +1 (612) 333-4911 outside of North America approximately 10 minutes prior to the start of the call, and ask for the “Schlumberger Earnings Conference Call.” A webcast of the conference call will be broadcast simultaneously at www.slb.com/irwebcast on a listen-only basis. Listeners should log in 15 minutes prior to the start of the call to test their browsers and register for the webcast. Following the end of the conference call, a replay will be available at www.slb.com/irwebcast until February 18, 2019, and can be accessed by dialing +1 (800)

Visa Strengthens Commitment to Growing Digital Payments in India16.11.2018 17:33Tiedote

Visa (NYSE: V) today announced a minority investment in BillDesk, a leading platform for online payments and bill payments in India. Visa’s investment and collaboration will help BillDesk develop new product lines for its payments and loyalty businesses and also expand its footprint into other geographies. The investment will be subject to necessary statutory approvals and is expected to have no direct bearing on Visa’s existing Indian business. “As a leading payments player in India, BillDesk has been a long time business partner to Visa. Having worked with BillDesk’s founders over the years, the Visa leadership has been consistently impressed with their vision, market knowledge and execution capabilities, as well as alignment on values. This investment further reinforces our long-term commitment to India’s digital payments growth story,” said Asia Pacific regional president, Chris Clark. “We are truly excited by this investment from the world's largest global payment network, Visa. W

Guidewire Enhances PartnerConnect Consulting Program with Addition of Product and Regional Specializations16.11.2018 16:55Tiedote

Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), provider of the industry platform Property and Casualty (P&C) insurers rely upon, today announced the addition of specializations to its PartnerConnect Consulting program. Specializations have been added to aid insurance companies in selecting the best partner to lead or staff their Guidewire projects. Guidewire unveiled new specializations, including two which have been successfully piloted earlier this year. “Our customers will now have more clarity and information as to which partners have the proven capabilities in their chosen product and region,” said Lisa Walsh, vice president, Alliances, Guidewire Software. “Adding these specializations will also allow us to have more insight into a partner’s performance and competencies.” To earn a specialization, partners need to demonstrate skills, knowledge, and competency in a specific Guidewire product or solution by certifying staff at multiple levels (specialist and professional) through Guidewire’

Janssen receives positive CHMP opinion for ERLEADA™ (apalutamide) for patients with non-metastatic castration-resistant prostate cancer who are at high risk of developing metastatic disease16.11.2018 16:15Tiedote

The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson today announced that the Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) of the European Medicines Agency (EMA) has issued a positive opinion for apalutamide, a next generation oral androgen receptor inhibitor for the treatment of adult patients with non-metastatic castration-resistant prostate cancer (nmCRPC) who are at high risk of developing metastatic disease.2 The CHMP’s positive opinion will now be reviewed by the European Commission (EC), which has the authority to grant approval for the use of apalutamide. The CHMP’s positive opinion is based on data from the pivotal SPARTAN Phase 3 clinical study which assessed the safety and efficacy of apalutamide versus placebo in patients with nmCRPC who have a rapidly rising prostate specific antigen (PSA) level despite receiving continuous androgen deprivation therapy (ADT). The SPARTAN clinical study showed that apalutamide, when added to ADT, significantly reduced the risk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme