Business Wire

Insulet solmii kaksi merkittävää kaupallista kumppanuutta tukemaan laajenemistaan Euroopassa

Jaa

Insulet Corporation (NASDAQ:PODD) (Insulet tai Yritys), letkuttoman insuliinipumpputeknologian johtava yritys Omnipod® Insulin Management System (Omnipod System) -järjestelmänsä ansiosta, on tänään julkistanut solmineensa kumppanuussuhteet kahden erittäin kokeneen diabetestuotteiden jälleenmyyntiyrityksen, Theras Groupin ja Nordic Infucaren, kanssa voidakseen käynnistää Omnipod-järjestelmän täyden palvelun jakelun Italian ja Pohjoismaiden markkinoilla 1.7.2018 alkaen. Nämä kumppanuudet ovat merkittäviä saavutuksia Insuletin suunnatessa Euroopan toimintonsa niin, että se pystyy tarjoamaan täydellisen tuen Omnipod Systemille.

”Omnipod-järjestelmällä on merkittäviä kaupallisia mahdollisuuksia Italiassa ja Pohjoismaissa, ja olemmekin innoissamme saadessamme työskennellä yhdessä näiden kahden kokeneen ja arvostetun yrityksen kanssa. Ne ovat diabeteksen hallintaan tarkoitettujen lääketieteellisen laitteiden asiantuntijoita, jotka ovat toimittaneet tukea paikallisille diabetesyhteisölle jo vuosien ajan”, toteaa DJ Cass, General Manager, Europe. ”Näiden kumppanuussuhteiden solmiminen on jälleen tärkeä askel eteenpäin Insuletin siirtyessä suoriin liiketoimintoihin Euroopassa, ja ne muodostavat perustan pitkäaikaiselle kasvulle ja poikkeukselliselle asiakaskokemukselle.

”Omnipod sopii täydellisesti nykyiseen diabetestuotevalikoimaamme, ja olemme iloisia voidessamme toimia Insuletin kumppanina ja toimittaa tukea Omnipod System -käyttäjille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä jatkaa työtä tämän ainutlaatuisen insuliinipumpun tunnettavuuden lisäämiseksi alueellamme”, toteaa Mats Durvall, General Manager, Nordic Infucare, https://www.infucare.com.

”Mekin olemme iloisia voidessamme täydentää diabetestuotevalikoimaamme Omnipod Systemillä, johtavalla letkuttomalla insuliinipumpputeknologialla. Näin voimme tarjota enemmän vaihtoehtoja ja tukea italialaisille diabeetikoille”, sanoo Cristiano Ferrari, President, Theras Group, https://www.theras-group.com.

Sopimusten mukaisesti Theras Group ja Nordic Infucare toimittavat myynti-, markkinointi- ja asiakastukipalveluita Omnipod System -käyttäjille ja terveydenhoidon ammattilaisille 1.7. alkaen. Lue uusimmat uutiset ja päivityksestä muutoksista Euroopassa osoitteesta https://www.omnipodeurope.com.

Omnipod Insulin Management System:

Innovatiivinen OmniPod Insulin Management System on järjestelmä yhtäjaksoiseen insuliinin antoon, ja se tarjoaa kaikki jatkuvan ihonalaisen insuliini-infuusion (Continuous Subcutaneous Insulin Infusion eli CSII) tutkitusti todetut edut tavalla, jota ei voida saavuttaa perinteisellä insuliinipumpulla. Omnipod Systemin innovatiivinen muotoilu ja ominaisuudet antavat diabetesta sairastaville ihmisille mahdollisuuden elää täyttä elämää – ja hoitaa diabetestaan – sekä nauttia vapaudesta, mukavuudesta, kätevyydestä ja helppoudesta paremmin kuin kertakaan aiemmin. Omnipod System koostuu kahdesta osasta: (i) pumpusta, jolla säilytetään ja annostellaan insuliinia; ja (ii) Personal Diabetes Manager (PDM) -laitteesta, joka langattomasti ohjelmoi potilaalle henkilökohtaisesti määritetyn insuliinin antamisen, laskee suositeltavat annokset ja aktiivisen insuliinin sekä sisältää kätevän sisäisen verensokerimittarin. Pienen ja kevyen pumpun voi sijoittaa useisiin kohtiin kehossa, esimerkiksi vatsaan, lantiolle, olkavarren takapuolelle, yläreiteen tai alaselkään. Koska pumppu on vesitiivis (IPX8), sitä ei tarvitse poistaa suihkun, uimisen tai muun toiminnan aikana. Se merkitsee, että Omnipod pystyy huolehtimaan keskeytymättömästi insuliinin antamisesta kolmen päivän ajan ilman, että putkistoa tarvitsee irrottaa tai insuliinia pistää käsin. Pumppu ja PDM-laite viestivät langattomasti varmistaen insuliinin täsmällisen, mukautetun ja jatkuvan antamisen. Niissä on myös mukautettavat basaali- ja bolusannoksen antotoiminnot sekä tärkeät turvallisuustarkistustoiminnot. Pumpun automaattinen järjestelmä asettaa kanyylin ihon alle nopeasti, helposti ja kivuttomasti. Käyttäjän ei koskaan tarvitse käsitellä neulaa. Käyttäjän tarvitsee vain painaa PDM-laitteen painiketta, jolloin pumpun automaattinen järjestelmä asettaa kanyylin ihon alle ja aloittaa insuliinin antamisen ohjelmoidun basaalitason mukaisesti.

Omnipod System on maailman ensimmäinen kaupallisesti saatavana oleva letkuton insuliinin annostelujärjestelmä. Se vapauttaa käyttäjät letkujen kahleista sekä poistaa useisiin päivittäisiin pistoksiin liittyvän stressin ja huolen. Insuliinipumppuhoidon esteitä murtava Omnipod System tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisyyttä ja vapautta elää täyttä elämää omilla ehdoillaan.

Insulet Corporation

Insulet Corporation (NASDAQ: PODD) on innovatiivinen lääketieteellisten laitteiden valmistaja, jonka päätoimipaikka sijaitsee Massachusettsissa Yhdysvalloissa. Yritys on sitoutunut helpottamaan diabeteksesta ja muista sairauksista kärsivien ihmisten elämää Omnipod-tuotealustansa avulla. Omnipod Insulin Management System on ainutlaatuinen vaihtoehto perinteisille menetelmille antaa insuliinia. Yksinkertainen ja kätevästi kannettava kertakäyttöpumppu huolehtii keskeytyksettä insuliinin antamisesta jopa kolmen päivän ajan ilman tarvetta nähdä tai käsitellä neuloja. Omnipod-teknologia-alustaa räätälöimällä Insulet pystyy myös hyödyntämään pumpun ainutlaatuista rakennetta insuliinin lisäksi myös muiden ihonalaisesti annettavien lääkeaineiden antamisessa useilla hoitoalueilla. Yritys perustettiin vuonna 2000, ja yli 140 000 käyttäjää kaikkialla maailmassa saa elämäänsä lisävapautta ja -helppoutta Insuletin Omnipod Insulin Management System -järjestelmän ansiosta. Lisätietoja: www.insulet.com, www.myomnipod.com ja https://www.omnipodeurope.com.*

*1. heinäkuuta 2018 alkaen Insulet olettaa voivansa aloittaa Omnipod Insulin Management System -tuotteidensa suorajakelun Euroopassa, mukaan lukien myynti, markkinointi, koulutus ja asiakastukitoiminnot. Sen ansiosta Insulet pääsee entistä lähemmäksi diabetesyhteisöä ja tunnistaa mahdollisuutensa tukea pitkäaikaisesti eurooppalaisten asiakkaiden tarpeita, samalla tavalla kuin se jo nyt toimii Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Tulevaisuutta koskeva lausuma:
Tämä lehdistötiedote voi sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, jotka liittyvät Insuletin tulevaisuuteen liittyviin odotuksiin, ennakointiin, aikomuksiin, uskomuksiin tai strategioihin. Tällaiset tulevaisuutta koskevat lausumat perustuvat Insuletin nykyisiin odotuksiin ja uskomuksiin tulevaisuuden tapahtumista ja niiden mahdollisiin vaikutuksiin Insuletiin. Nämä lausumat eivät ole takeita siitä, että tulevaisuuden tapahtumat vaikuttavat Insuletiin odotusten mukaisesti. Tällaiset tulevaisuutta koskevat lausumat sisältävät lukuisia riskejä, epävarmuustekijöitä (joista osa on Insuletin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella) tai muita oletuksia, minkä takia todelliset tulokset tai todellinen suorituskyky voivat olennaisesti poiketa näistä tulevaisuutta koskevista lausumista. Ne sisältävät myös muita riskejä ja epävarmuuksia. Näitä kuvataan yrityksen vuosikertomuksessa lomakkeella 10-K, joka on jätetty Securities and Exchange Commission -virastolle 22.2.2018, kohdassa Risk Factor, sekä yrityksen Securities and Exchangelle ajoittain antamissa muissa asiakirjoissa. Jos jokin tai jotkin näistä riskeistä tai epävarmuuksista toteutuu tai jos mikä tahansa yrityksen oletuksista osoittautuu virheelliseksi, todelliset aineelliset vaikutukset voivat poiketa tulevaisuutta koskevista lausumista. Insulet ei sitoudu millään tavalla julkisesti päivittämään tai korjaamaan mitään tulevaisuutta koskevia lausumia.

Contact information

Yhteyshenkilö, sijoittaja- ja lehdistösuhteet:
Deborah R. Gordon, 978 600 7717
Varapuheenjohtaja, sijoittaja- ja yrityssuhdeviestintä
dgordon@insulet.com
tai
Yhteyshenkilö, kansainväliset lehdistösuhteet:
Dominic Hulton, +44 20 3941 5374
Varapuheenjohtaja, markkinointi, Eurooppa
dhulton@insulet.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

Full Core of Westinghouse Fuel Achieved at South-Ukraine Nuclear Power Plant Unit 319.7.2018 16:25Tiedote

Westinghouse Electric Company announced today that Ukraine’s State Enterprise National Nuclear Energy Generation Company (SE NNEGC) Energoatom’s South-Ukraine NPP Unit 3 near Yuzhnoukrainsk in Mykolaiv province was loaded with a full core of Westinghouse VVER-1000 fuel. This is the first unit in Ukraine to operate with Westinghouse VVER-1000 fuel assemblies as the sole fuel source. “Westinghouse began supplying fuel to Ukraine in 2005, when the first lead test assemblies were delivered to South-Ukraine Unit 3,” said Aziz Dag, vice president and managing director, Northern Europe. “We are proud to continue supporting Ukraine with their energy diversification by supplying a full core of Westinghouse VVER-1000 fuel to our customer, Energoatom.” Westinghouse currently supplies fuel to six of Ukraine’s 15 nuclear power reactors. Beginning in 2021, the number of reactors with Westinghouse fuel will increase to seven. “Westinghouse has made significant investments over the last several years

Seoul Semiconductor Delivers Its Innovative LED "SunLike" to U.S. Lighting Market19.7.2018 16:00Tiedote

Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ:046890), a market leader in LED (light emitting diode) design and manufacturing, announced that its innovative LED “SunLike” is applied to brand new lightings to be launched by three lighting premium brands in U.S., Pure Edge Lighting, LEDRAbrands, Inc. and Elite Lighting. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180719005377/en/ The product of LEDRAbrands, Inc., NU4RA-SUN, which applied SunLike of Seoul Semiconductor (Photo: Business Wire) Seoul Semiconductor supplies SunLike to pendant lighting for Pure Edge, a U.S. lighting solution company. It is applied to high-end lighting for museums and art galleries that require the highest color quality. The leading lighting design companies, LEDRAbrands, Inc. and Elite Lighting, apply SunLike to downlights and spotlights respectively. “We have selected Seoul Semiconductor’s innovative LED SunLike for our human centric lighting and believ

Kite and Gadeta Announce Strategic Collaboration to Advance Gamma Delta T Cell Receptor Technology for Solid Tumors19.7.2018 15:30Tiedote

Kite, a Gilead Company (Nasdaq: GILD), and Gadeta B.V., a privately-held company focused on the discovery and development of novel cancer immunotherapies based on gamma delta T cell receptors (TCRs), have entered into a strategic collaboration to develop novel gamma delta TCR therapies in various cancers. Under the financial terms, Kite will provide research and development (R&D) funding for the collaboration and Gadeta will be eligible to receive future payments upon achievement of certain regulatory milestones. In addition, Kite will make an upfront purchase of equity in Gadeta from Gadeta’s shareholders and may acquire additional equity in Gadeta upon achievement of certain R&D milestones. Kite will have the exclusive option to acquire Gadeta. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180719005418/en/ Gadeta has developed a proprietary technology to engineer alpha beta T cells with gamma delta TCRs, called TEGs, for

Boehringer Ingelheim and Lilly announce Trajenta®’s CARMELINA® cardiovascular outcome trial met its primary endpoint19.7.2018 15:08Tiedote

CARMELINA®1 (CArdiovascular safety and Renal Microvascular outcomE with LINAgliptin in patients with type 2 diabetes at high vascular risk) met its primary endpoint, defined as time to first occurrence of cardiovascular death, non-fatal myocardial infarction or non-fatal stroke (3-point MACE), with Trajenta® (linagliptin) demonstrating similar cardiovascular safety compared to placebo. Boehringer Ingelheim and Eli Lilly and Company (NYSE: LLY) announced today positive top-line results, which evaluated the impact of treatment with linagliptin vs. placebo on cardiovascular safety on top of standard of care. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180719005409/en/ The study included 6,979 adults with type 2 diabetes and high cardiovascular risk.1 The majority of patients also had kidney disease, an important risk factor for cardiovascular disease. The overall safety profile of linagliptin in CARMELINA®, including adults

Tradeshift Announces Q2 2018 Results19.7.2018 14:00Tiedote

Tradeshift, the leader in supply chain payments and marketplaces, today announced results from the second quarter of 2018, showing significant momentum across the company. Tradeshift’s second quarter growth stats announced today include: YoY new bookings grew 315% YoY gross merchandise volume (GMV) grew 350% Largest deal in the quarter was $18.6M Tradeshift’s customer roster showed remarkable growth this quarter, adding 38 new customers, including several Fortune 500 companies such as one of the world’s leading innovators in materials science, the endurance challenge event leader, and the world’s leading platform for clinical development, commercial and real-world data analytics. “It’s amazing to see our strategy work across all areas of our business,” said Christian Lanng, CEO and co-founder of Tradeshift. “We took a big bet that the industry was ready for innovation, and we’re proud that some of the largest companies in the world are now part of the momentum we’re seeing across every

JPMorgan Chase Bank announces the initial exchange price for the cash-settled exchangeable bonds into Ping An Insurance (Group) Company of China Limited due 202019.7.2018 13:58Tiedote

NOT FOR DISTRIBUTION IN OR INTO THE UNITED STATES OR TO, OR FOR THE ACCOUNT OR BENEFIT OF, U.S. PERSONS (AS DEFINED IN REGULATION S UNDER THE U.S. SECURITIES ACT OF 1933) OR IN OR INTO JAPAN, THE PEOPLE’S REPUBLIC OF CHINA, SWITZERLAND OR ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH SUCH DISTRIBUTION WOULD BE PROHIBITED BY APPLICABLE LAW. Following the placement on 17 July 2018, JPMorgan Chase Bank, N.A. today announces the initial exchange price of the cash-settled exchangeable bonds due 2020 (the “Bonds”) in aggregate principal amount of USD 350 million, referable to H-shares of Ping An Insurance (Group) Company of China Limited (the “Shares”). The initial exchange price of the Bonds has been set at HKD82.1720, representing a 16% premium over the share reference price of HKD70.8379, which was determined in the manner described in the press announcements released on 17 July 2018. Settlement and delivery of the Bonds is expected to take place on 20 July 2018. The Bonds are expected to be rated “Aa3

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme