Intrum Oy

Intrum ja Heeros aloittavat yhteistyön laskujen rahoituksessa

Jaa

Kassavirran nopeuttaminen mahdollistaa koko ekosysteemin kasvun. Uuden sopimuksen myötä Intrumin rahoituspalvelut ovat nyt myös Heeroksen asiakkaiden käytössä – helposti ja nopeasti.

Yrityksen talouden kasvu on monen asian summa. Useat yritykset kokevat maksuviiveet yrityksen toimintaa jarruttavaksi tekijäksi. Laskujen rahoituspalvelu on yritykselle nopea keino vapauttaa laskusaatavat heti käyttöönsä.

”Mitä haavoittuvampi yrityksen kassa on, sitä tärkeämpää on etukäteen turvata jatkuva rahankierto. Heeroksen kanssa solmimamme yhteistyön avulla haluamme tukea Heeroksen asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa turvallisesti ja hallitusti. Palvelumme antavat yrittäjälle enemmän valinnanvaraa liiketoimintansa suunnitteluun”, sanoo Tapio Miettunen Intrum Rahoituksesta.

Intrum solmi vuoden 2015 syksyllä Heeroksen kanssa yhteistyösopimuksen perintään liittyen. Yhteistyön laajentaminen on merkittävä lisä Heeroksen asiakkaiden palveluvalikoimaan.

”Yhteistyö rahoituksessa Intrumin kanssa tuo meille hyvän laajennuksen palvelutarjoamaamme. Digitalisaation myötä jokaiselle yritykselle voidaan tarjota helposti pääsy rahoitukseen. Uskon tiivistyvän yhteistyön Intrumin kanssa hyödyttävän asiakkaitamme", kertoo Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu.

”Haluamme auttaa yrittäjiä suojautumaan kassavirran heilahteluilta sekä antaa heille vapautta keskittyä ydinliiketoimintaansa. Laskujen rahoituspalvelu on erittäin tehokas keino tasapainottaa maksamiseen liittyviä epävarmuuksia”, toteaa Arto Haukka, Intrum Rahoituksen maajohtaja.

Intrumin ja Heeroksen yhteistyö on astunut voimaan marraskuussa 2017.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat:

Tapio Miettunen, myyntipäällikkö, Intrum Rahoitus Oy, puh: 040 565 4667

Arto Haukka, maajohtaja, Intrum Rahoitus Oy, puh: 050 433 5169

Tomi Ingerttilä, kumppanuusjohtaja, jälleenmyynti, Heeros Oyj, 040 734 6449

Matti Lattu, toimitusjohtaja, Heeros Oyj, 040 7625525

Intrum on luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja, joka parantaa laajan palveluvaikoimansa avulla asiakkaidensa rahankiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Intrum-konsernin palveluksessa on yhteensä 8 000 terveen talouden asiaa ajavaa työntekijää.

Heeros on suomalainen sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service)-pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys.Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa. 

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2016 päättyneellä tilikaudella oli 6,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 0,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2016 liikevaihdosta oli 86% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Kaupankäynti Heeroksen osakkeilla First North -markkinapaikalla alkoi 10.11.2016 kaupankäyntitunnuksella HEEROS. www.heeros.com

Tietoja julkaisijasta

Intrum Oy
Intrum Oy
Hitsaajankatu 20
00811 Helsinki

09 229 111http://www.intrum.fi

Intrum-konserni on johtava luotonhallintapalveluiden asiantuntija. Intrum auttaa yrityksiä menestymään tehostamalla niiden kassavirtaa ja pitkän aikavälin kannattavuutta sekä tukee asiakkaitaan kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta.Tämä on yksi Intrumin tärkeimmistä tehtävistä.

Intrumilla työskentelee yli 8 000 luotonhallinnan asiantuntijaa, jotka palvelevat noin 80 000 yritystä Euroopassa. Vuonna 2017 Intrumin pro forma liikevaihto oli 12.2 miljardia Ruotstin kruunuua. Intrumin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa, ja Intrumin osake on listattu pörssissä (Nasdaq Stockholm). Lisätietoja: www.intrum.com.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Intrum Oy

Intrum Oy:n toimitusjohtaja Tommi Sova: ”Jokainen virheellinen luottopäätös on turha. Ongelma olisi ratkaistavissa positiivisen maksutiedon lisäämisellä luottorekisteriin jo nykyisen lainsäädännön puitteissa”12.7.2018 09:45Tiedote

Yli sadan kansanedustajan allekirjoittama lakialoite maksuhäiriömerkinnän nopeammaksi poistamiseksi luovutettiin kesäkuussa eduskunnalle. Lakialoitteessa esitetään luottotietolain muuttamista niin, että maksuhäiriömerkinnät poistetaan luottotietorekisteristä aina, kun velka on suoritettu, se on vanhentunut tai velan peruste on poistunut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme