Intrum Oy

Intrum vahvistaa kasvuaan ostamalla Posti Group Oyj:n tytäryhtiön OpusCapitan perintäliiketoiminnot Suomessa

Jaa

Intrum on ostanut Posti Group Oyj:n tytäryhtiön OpusCapitan perintäliiketoimintaa harjoittavat toiminnot. Kauppa on osa Intrumin kasvustrategiaa ja vahvistaa yrityksen asemaa useilla toimialoilla. Sopimuksen arvoa ei ole julkistettu.

Intrum on johtava luotonhallintapalveluiden tarjoaja Suomessa, jonka palveluja käyttää vuosittain yli 21 000 asiakasta lähes kaikilta toimialoilta. OpusCapitan koko perintäliiketoimintojen ostaminen tuo Intrumille merkittäviä uusia asiakkuuksia useilta toimialoilta, kuten rahoituksessa ja kiinteistönhallinnassa.

- OpusCapitan perintäliiketoimintojen hankinta tuli meille ajankohtaiseksi, sillä halusimme vahvistaa yrityksemme kasvua haastavassa markkinatilanteessa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden täydellisimmät ja luotettavimmat luottotietopalvelut, sekä saumattoman laskujen välityspalvelun yrityksen toimialasta, sijainnista ja koosta riippumatta. OpusCapitalla on merkittävää osaamista useilta toimialoilta perintäliiketoiminnassa, joka yhdistettynä Intrumin paikallistuntemukseen tarjoaa uusille asiakkaillemme entistä syvemmän asiantuntemuksen laskutuksen koko elinkaaren ajalle”, kertoo Intrumin kehitysjohtaja Antti Eskola.

Liiketoimintakauppa allekirjoitettiin 14.3.2018, ja liiketoiminnan siirtyminen Intrumille tapahtuu arviolta maaliskuun 2018 loppuun mennessä.

Intrumilla on kaupan jälkeen Suomessa yhteensä noin 440 työntekijää Turun, Tampereen, Helsingin, Jyväskylän ja Oulun toimipisteissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tommi Sova, toimitusjohtaja, Intrum, puh: +358 9 2291 1628
Antti Eskola, kehitysjohtaja, Intrum, puh: +358 50 304 7748

Tietoja julkaisijasta

Intrum Oy
Intrum Oy
Hitsaajankatu 20
00811 Helsinki

09 229 111http://www.intrum.fi

Intrum-konserni on johtava luotonhallintapalveluiden asiantuntija. Intrum auttaa yrityksiä menestymään tehostamalla niiden kassavirtaa ja pitkän aikavälin kannattavuutta sekä tukee asiakkaitaan kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta.Tämä on yksi Intrumin tärkeimmistä tehtävistä.

Intrumilla työskentelee yli 8 000 luotonhallinnan asiantuntijaa, jotka palvelevat noin 80 000 yritystä Euroopassa. Vuonna 2017 Intrumin pro forma liikevaihto oli 12.2 miljardia Ruotstin kruunuua. Intrumin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa, ja Intrumin osake on listattu pörssissä (Nasdaq Stockholm). Lisätietoja: www.intrum.com.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Intrum Oy

Intrum Oy:n toimitusjohtaja Tommi Sova: ”Jokainen virheellinen luottopäätös on turha. Ongelma olisi ratkaistavissa positiivisen maksutiedon lisäämisellä luottorekisteriin jo nykyisen lainsäädännön puitteissa”12.7.2018 09:45Tiedote

Yli sadan kansanedustajan allekirjoittama lakialoite maksuhäiriömerkinnän nopeammaksi poistamiseksi luovutettiin kesäkuussa eduskunnalle. Lakialoitteessa esitetään luottotietolain muuttamista niin, että maksuhäiriömerkinnät poistetaan luottotietorekisteristä aina, kun velka on suoritettu, se on vanhentunut tai velan peruste on poistunut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme