Keski-Suomen ELY-keskus

Isä itkee, lapsi huutaa – äiti etätöitä paukuttaa!

Jaa

Korona pakotti työntekijät siirtymään etätöihin nopeasti ja suunnittelematta. Nyt on aika miettiä, miten etätyöt kannattaa oikeasti järjestää ja mitä hyötyjä siitä on yrityksille ja työntekijöille. Keski-Suomen ELY-keskus järjestää yrityksille maksuttomia koulutuksia etätyöstä.

Koulutuksissa käydään läpi käytännönläheisesti ja esimerkein seuraavia teemoja:

1) Miksi kannattaa tehdä etänä - Ilot ja surut! (to 13.1. klo 14–17),
2) Mitä töitä voi tehdä etänä? Miten se toimii käytännössä? (to 27.1. klo 14–17),
3) Etätyö – lainsäädännön raamit ja käytännön toteuttaminen (to 10.2. klo 14–17),
4) Rekrytoi ja perehdytä etänä! (to 24.2. klo 14–17).

Tarkemmat tiedot koulutuksista ilmoittautumisista löytyvät osoitteesta: www.ely-keskus.fi/web/monipaikka

Lisäksi tarjolla on maksutonta yrityskohtaista konsultointia etätyön käytännön järjestelyihin keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille.

Koulutuksen järjestää Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahaston rahoittamalla Monipaikka-hankkeella.

Monipaikka-hankkeen näkemyksiä ja pohdintaa etätyöstä (blogi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Jari Luostarinen
jari.luostarinen(at)ely-keskus.fi
p. 050 411 5812

Projektisuunnittelija Taneli Minkkinen
taneli.minkkinen(at)ely-keskus.fi
p. 0295 024 727

Keski-Suomen ELY-keskus, Monipaikka-hanke

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomessa tavoitteena pinta- ja pohjavesien vähintään hyvä tila viimeistään vuonna 202721.12.2021 14:07:57 EET | Tiedote

Valtioneuvosto on 16.12.2021 hyväksynyt Suomen päivitetyn merenhoitosuunnitelman sekä seitsemän alueellista vesienhoidon suunnitelmaa vuosille 2022–2027. Vesienhoitosuunnitelmista Keski-Suomen aluetta koskevat pääosin Kymijoen-Suomenlahden vesienhoitoalueen ja Kokemäenjoen-Saaristomeren-Selkämeren vesienhoitoalueen vesienhoitosuunnitelmat. Pieni osa Pihtiputaan kuntaa kuuluu lisäksi Oulujoen-Iijoen vesienhoitoalueeseen.

Valtatien 9 osuuden Kanavuori – Lievestuore YVA-ohjelmaa esitellään 14.12.20217.12.2021 12:27:48 EET | Tiedote

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen liikenne- ja infrastruktuuri -vastuualue on laatinut ympäristövaikutusten arviointiohjelman (YVA-ohjelman) koskien valtatien 9 parantamista välillä Kanavuori – Lievestuore. Se on suunnitelma ympäristövaikutusten arviointiprosessista, arvioitavista vaihtoehdoista ja arviointimenetelmistä sekä tiedottamisesta. Arviointiohjelma on toimitettu YVA-yhteysviranomaiselle, jona toimii Keski-Suomen ELY-keskuksen ympäristö- ja luonnonvarat-vastuualue. Yhteysviranomainen laittaa YVA-ohjelman nähtäville ja lausuntokierrokselle joulukuussa 2021, jolloin kaikilla on mahdollisuus jättää YVA-ohjelmasta mielipiteensä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme