Isku

Isku esittelee uniikkeja ratkaisuja työ-, oppimis- ja terveydenhoitoympäristöihin Tukholman huonekalumessuilla

Jaa

Isku juhlii 90-vuotista taivaltaan osallistumalla Tukholman huonekalumessuille 6.-10. helmikuuta 2018. Osastolla A25:25 Isku esittelee uusia moderneja ratkaisuja erilaisiin työ-, oppimis- ja terveydenhoitotiloihin.

Hangaround
Hangaround

“Moderni työympäristö antaa ihmisille vapauden valita missä ja miten työskennellä. Tukholman messuilla esittelemme ratkaisuja juuri tähän. Esittelemme viimeisimmät huonekaluratkaisumme sekä myös uuden virtuaalisen työympäristön, joka tarjoaa helpon ja nopean tavan tutustua erilaisiin työtiloihin. Hangaround on täysin uusi ja leikkisä kohtaamisratkaisu jokaiseen ympäristöön, kun taas Tutto on elegantti ja monipuolinen tuoliperhe. Isku Working 360 virtuaalinen ympäristö esittelee laajaa mallistoamme ja auttaa asiakkaitamme helposti löytämään parhaita ratkaisuja juuri heidän tarpeisiinsa. Iskun koko mallisto on saatavilla myös antimikrobisena vaihtoehtona, joka vähentää mikrobien kasvua kosketuspinnoilla. Antimikrobisuus on tehokas tapa vähentää esimerkiksi sairaspoissaoloja, ja se edesauttaa terveyttä julkisissa tiloissa”, sanoo Antti Olin, Iskun Working-asiakasalueen johtaja.

Esittelyssä Hangaround

”Hangaround on paitsi hauska tapa istua, myös ergonominen vaihtoehto perinteiselle staattiselle istuma-asennolle. Inspiraatio kalusteen suunnitteluun on lähtöisin istumisen haittojen tiedostamisesta. Esimerkiksi koulu- ja työympäristöissä ihmiset viettävät usein tunteja paikoillaan, jolloin kaikki suurimmat lihasryhmät passivoituvat, alaselkä kuormittuu, aineenvaihdunta hidastuu ja ajatukset takkuavat. Toisaalta jo pienikin ylläpidettävä liike tai usein vaihtuva vartalonasento aktivoi kehoa ja mieltä. Mitäpä jos seuraava kokous, ryhmätyö tai aivoriihi toteutettaisiinkin rennommin Hangaround -keinukalusteessa?”

Suunnittelija Kaisa Jäntti

Esittelyssä Tutto

Tutto on tuoliperhe, joka muuntuu moneen tarkoitukseen. Tuolissa on yksi istuinosa, jonka saa puisena puristeena tai verhoiltuna. Istuinosaan kiinnitetään matalampi tai korkeampi selkänoja puisena tai verhoituna.

”Halusin suunnitella tuolin, josta sisustusarkkitehdit ja arkkitehdit saisivat monipuolisen työkalun tilojen kalustamiseen. Tuolin tuoteperhe koostuu yhdestä istuinpuristeesta, johon voidaan liittää erilaisia selkänojia ja jalkoja.”

Suunnittelija Mikko Laakkonen

Isku Working 360

Isku Working 360 antaa kuvan Iskun ratkaisuista työympäristöihin. Visuaalisen ja hauskan työkalun avulla voi helposti tutustua erilaisiin työskentelytiloihin.

Monitilatoimisto antaa työntekijälle vapauden valita kutakin tehtävää parhaiten tukevan työskentelytilan. Isku Working 360 on virtuaalinen työkalu, joka auttaa löytämään jokaiseen tilaan ja tilanteeseen oikean ratkaisun. Kyseessä voi olla keskittymistä vaativa työ, ajatustenvaihto tai ideointi työtovereiden kanssa tai vaikkapa rauhallinen ympäristö tärkeiden päätösten tekemiseen. Isku 360-virtuaalitoimisto auttaa sinua kaikissa tilanteissa.

Isku+

Isku+ on maailman ensimmäinen ja ainoa huonekaluratkaisu, joka edesauttaa työympäristöjen puhtautta. Isku+ kalusteet vähentävät bakteerien leviämistä luonnollisin keinoin. Tutkittu ja pysyvä antimikrobinen ominaisuus vähentää bakteerien ja virusten kasvua kosketuspinnoilla. Isku+ ratkaisut parantavat hyvinvointia ja yrityskuvaa luomalla turvallisen työympäristön. Lue lisää Isku+ -ratkaisuista https://www.isku.com/iskuplus/

Yhteyshenkilöt

Antti Olin, Director, Working, Isku Interior Oy,
puh. +358 44 792 3361 antti.olin@isku.com

Kuvat

Hangaround
Hangaround
Lataa
Tutto
Tutto
Lataa
Isku Working 360
Isku Working 360
Lataa
Isku+
Isku+
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isku
Isku
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

029 086 3000http://www.isku.com

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku

Antti Keskisen Grip-sohvalle Isku 90 -muotoilukilpailun voitto16.5.2018 13:00Tiedote

TIEDOTE 16.5.2017. Iskun 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn muotoilukilpailun voitti Antti Keskisen hoito- ja senioriympäristöihin sekä vanhenevan väestön koteihin suunnittelema Grip-sohva. Toiseksi tuli Timo Ripatin Light-neuvottelutuoli, ja jaetulle kolmannelle sijalle Petteri Häkkisen Uno-tuotesarja ja Simo Serpolan monitila‐ ja oppimisympäristöihin soveltuva pyöreä tilanjakaja Seed. Yleisöäänestyksen voitti Petteri Häkkisen suunnittelema Uno.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme