Isku

Isku lahjoittaa Eestin 100-vuotislahjaksi viidelle koululle uudet luokkahuoneet

Jaa

Isku juhlistaa Eestin 100-vuotisjuhlia lahjoittamalla viidelle koululle uudet luokkahuoneet. Lahjoituksen saajina ovat Pala Kooli, Valga Priimetsa Kooli, Koeru Keskkooli, Otepää Gümnaasiumi ja Kaarli Kooli. Lahjoituksen arvo on yli 20.000 euroa.

”Eestin 100-vuotisjuhlan pääfokuksena ovat lapset ja nuoret. Iskun lahja auttaa modernisoimaan Eestin kouluja ja se on lahja joka kestää juhlavuotta paljon pidemmälle”, sanoo valtioneuvoston kanslian Eesti 100-vuotis komitean ohjelmajohtaja Maarja-Liisa Soe.

”Iskun lahja Eestin koulujärjestelmälle on iso ja merkittävä”, toteaa opetusministeriön kansliapäällikkö Tea Varrak. ”Uskon, että parempi ja moderni kouluympäristö motivoi opiskelijoita sekä takaa paremmat oppimistulokset”, Varrak jatkaa.

Aidas Barkauskas, Isku Balticsin toimitusjohtaja on tyytyväinen hankkeen aikaansaamaan kiinnostukseen. ”Olemme iloisia, että hankkeeseemme osallistui yhteensä 216 koulua. Se antaa signaalin, että lahjamme oli toivottu”.

Isku toteuttaa älykkäitä innovaatio- ja oppimisympäristöjä kaikkeen oppimiseen.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Aidas Barkauskas
СEO, Isku Baltics
aidas.barkauskas@isku.com
050 462 3270

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isku
Isku
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

029 086 3000http://www.isku.com

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku

Antti Keskisen Grip-sohvalle Isku 90 -muotoilukilpailun voitto16.5.2018 13:00Tiedote

TIEDOTE 16.5.2017. Iskun 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn muotoilukilpailun voitti Antti Keskisen hoito- ja senioriympäristöihin sekä vanhenevan väestön koteihin suunnittelema Grip-sohva. Toiseksi tuli Timo Ripatin Light-neuvottelutuoli, ja jaetulle kolmannelle sijalle Petteri Häkkisen Uno-tuotesarja ja Simo Serpolan monitila‐ ja oppimisympäristöihin soveltuva pyöreä tilanjakaja Seed. Yleisöäänestyksen voitti Petteri Häkkisen suunnittelema Uno.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme