Docendo

Isku lontoolaiseen ostoskeskukseen saa luupäihin liikettä – Mick Herronin palkittu vakoojasarja jatkuu

Jaa
Agenttikirjallisuuden kirkkaimmaksi tähdeksi nousseen Mick Herronin uutuustrilleri Vakoojakatu kertoo mehukkaasti vakoilijoiden vainoharhaisesta maailmasta ja kyynisestä valtapelistä. Mikään ei ole sattumaa ja kaikkea – sekä kaikkia – tulee epäillä.
Mick Herronin kirja Vakoojakatu – Jackson Lamb 4 julkaistaan 30.11.2022. Kuva: Mikael Buck
Mick Herronin kirja Vakoojakatu – Jackson Lamb 4 julkaistaan 30.11.2022. Kuva: Mikael Buck

Mick Herronin ylistetyn ja palkitun Jackson Lamb -sarjan neljäs osa kertoo urallaan epäonnistuneiden ja puuduttaviin toimistohommiin siirrettyjen agenttien, luupäiden, edesottamuksista Lontoossa. Toimistoa johtaa epämiellyttävä, huonokäytöksinen ja ilmavaivainen Jackson Lamb, joka ei kuitenkaan epäröi käyttää kaikkia keinoja puolustaakseen agenttejaan. Tai heittääkseen heidät bussin alle. Kun eräässä kaupungin ostoskeskuksista räjähtää pommi ja eläköitynyt tiedustelupomo yritetään surmata, epäonnen agentit näkevät tilaisuutensa tulleen ja tarttuvat omin luvin toimeen. Onnistuminen voi taata kunnianpalautuksen, mutta sellaista ei ole vielä koskaan tapahtunut.

Herronin sarjaa on kehuttu mm. värikkäistä henkilöhahmoistaan, yllättävistä juonenkäänteistään sekä mustasta huumoristaan. Häntä on kutsuttu vakoilijakirjallisuuden kuninkaan John le Carrén manttelinperijäksi.

Apple TV:ssä alkaa Herronin kirjoihin perustuvan Slow Horses -tv-sarjan toinen tuotantokausi 2.12. Sen taustalla on Nukkuvat leijonat (suom. 2021). Suomeksi ovat ilmestyneet myös sarjan osat Luupäät (Jackson Lamb 1) ja Todelliset tiikerit (Jackson Lamb 3).

Mick Herron: Vakoojakatu – Jackson Lamb 4 (Docendo 2022), sidottu, 394 sivua.

Toimittaja, tilaa mediavedos ennakkoon
tiedotus@docendo.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mick Herronin kirja Vakoojakatu – Jackson Lamb 4 julkaistaan 30.11.2022. Kuva: Mikael Buck
Mick Herronin kirja Vakoojakatu – Jackson Lamb 4 julkaistaan 30.11.2022. Kuva: Mikael Buck
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Martti J. Karin ja Antero Holmilan kirja kertoo, miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii5.4.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

On sanottu, ettei Venäjää voi ymmärtää järjellä. Väite ei pidä paikkaansa. Venäjän järjettömältäkin vaikuttavaa toimintaa voi ymmärtää, kun tietää maan johdon päätöksiin vaikuttavat tekijät. Suomalaisille Venäjän toimintalogiikan ymmärtäminen on elintärkeää. Kirjassa yleistajuisesti kerrottu Venäjän tarina alkaa 800-luvun lopulta ja kulkee tsaarien Venäjän sekä Neuvostoliiton ajan kautta aina Ukrainan sotaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme