Isku Interior Oy

Isku on pääyhteistyökumppanina Astanan maailmannäyttelyssä Kazakstanissa

Jaa

Vuoden 2017 maailmannäyttely järjestetään Kazakstanin pääkaupungissa Astanassa. Isku on Suomi-paviljongin pääyhteistyökumppani. Suomi osallistuu 10.6.-10.9. pidettävään näyttelyyn ainoana Pohjoismaana, ja näyttelyyn tavoitellaan kahta miljoonaa kävijää. Astana Expon teemana on ”tulevaisuuden energia.” Expon teema näkyy vahvasti myös Iskun toiminnassa. Isku on edelläkävijä tuotannon ekologisuudessa. Iskulla on sertifioitu PEFC (Chain of Custody) puun alkuperän hallintajärjestelmä, joka osoittaa, että Isku ja koko toimitusketju ovat sitoutuneet kestävään metsien hoitoon. Iskun kalusteet valmistetaan Lahdessa, Suomessa. Isku on keskittänyt hankintojaan Suomeen eikä myöskään tarvitse toiminnassaan ympäristölupaa.

Suomen paviljongin teema on ”Sharing Pure Energy”. Suomi-paviljonki rakentuu neljästä kokonaisuudesta, jotka ovat puhdas energia, Smart city, puhdas vesi sekä koulutus. Isku kalustaa Suomen Paviljongin Business Loungen ja esittelee myös Suomi-paviljongin koulutukseen keskittyvällä osastolla ratkaisujaan nykyaikaisesta oppimisympäristöstä. Digitalisoituminen ja uudet tekniset välineet muuttavat jatkuvasti toimintaympäristöjä. Uudet ratkaisut muovaavat oppimisympäristöjen vaatimuksia ja toiminnallisuuksia.

”Pääyhteistyökumppanuus vahvistaa Iskun näkyvyyttä Kazakstanissa ja sen lähimarkkina-alueilla. Kazakstan tarjoaa hyvän mahdollisuuden Iskulle, sillä Kazakstanissa on nyt ja tulevaisuudessa merkittävät investoinnit oppi- ja sairaalaympäristöihin. Iskun Active Learning-konsepti ja antimikrobiset ratkaisut oppiympäristöihin ja sairaaloihin tuovat lisäarvoa Kazakstanin asiakkuuksille. Maailmannäyttely on merkittävä osa Iskun näkyvyyden ja tunnettuuden kasvattamisessa Kazakstanissa”, sanoo Iskun VP Sales Global Markets Tapio Sieviläinen.

”Suomea ja suomalaista koulutusta arvostetaan vahvasti maailmalla. Vuorovaikutteisuus ja yhdessä tekeminen ovat avainasemassa suomalaisessa koulussa. Inspiroivat ja uutta opetusta tukevat tila-ja kalusteratkaisut herättävät kiinnostusta Kazakstanissa”, sanoo Iskun Brändi- ja muotoilujohtaja Antti Olin.

Yhteyshenkilöt

Tapio Sieviläinen
VP Sales Global Markets
Isku Interior Oy
tapio.sievilainen@isku.com
+358 40 673 7800

Antti Olin
Brändi- ja muotoilujohtaja
Isku Interior Oy
antti.olin@isku.com
+358 44 792 3361

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isku Interior Oy
Isku Interior Oy
Mukkulankatu 19
15101 Lahti

https://www.isku.com

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys.Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisiasisustusratkaisuja sekä koteihin että kouluihin,toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Koko Suomen kattavanIsku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä sekä Lähi-idässä. Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevatLahdessa. Isku noudattaa ISO 9001  -laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä: Isku saiISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä alalla, jatänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaikenIskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksenperiaatteiden mukaan tuotettua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku Interior Oy

Iskulle myönnetty työterveys ja -turvallisuusjärjestelmän sertifikaatti11.4.2017 11:00Tiedote

TIEDOTE 11.4.2017, klo 11.00. Isku on kehittänyt pitkäjänteisesti työturvallisuutta ja työhyvinvointia. Isku on noudattanut toiminnoissaan omaa työterveys ja -turvallisuusmallia vuosia. Pitkäjänteisestä kehitystyöstä Bureau Veritas Finland on myöntänyt Iskulle OHSAS 18001 -sertifikaatin. Systemaattinen työterveys ja -turvallisuustoiminta on Iskun toiminnan perusta. Sertifioidulla johtamisjärjestelmällä luodaan näkyvä johtamissitoumus työturvallisuusasioihin.

Iskun innovaatio eliminoi bakteerit13.9.2016 10:40Tiedote

TIEDOTE 13.9.2016. Antibioottiresistanssi nousee ja uusia keinoja tarvitaan kosketuksen kautta tarttuvien sairauksien ehkäisemiseksi. Antimikrobiset materiaalit kalusteissa ja kosketuspinnoilla ovat tehokas ratkaisu yhdessä käsihygienian ja siivouksen kanssa ennaltaehkäisemään tartuntoja. ”Meillä Iskulla on maailman ensimmäinen kattava ja monipuolinen mallisto antimikrobisia kalusteita. Oikeilla materiaaleilla voidaan vähentää sairaalabakteeritartuntoja jopa 60%:lla ja sairaspoissaoloja kouluissa ja työpaikoilla 20%:lla.”, kertoo Isku Health kategorian Product Marketing Manager Anne Laitinen.