Isku

Isku perusti myyntiorganisaation Kazakstaniin ja avaa showroomin Astanaan

Jaa

Isku perusti myyntiorganisaation Kazakstaniin ja avaa showroomin Kazakstanin pääkaupunkiin Astanaan. Isku oli pääyhteistyökumppani Astanan 2017 maailmannäyttelyssä, jonka yhtenä teemana oli koulutus.

”Olemme toteuttaneet projekteja Kazakstaniin useita vuosia. Menestyksekäs maailmannäyttely ja sen herättämä suuri kiinnostus Iskun asiantuntijuutta kohtaan etenkin oppimisympäristöjen ja sairaalakalustamisen parissa mahdollistivat showroomin avaamisen ja myyntiorganisaation perustamisen. Showroom avataan tänään 11. huhtikuuta ja meillä on kunnia saada suurlähettiläs Mikko Kivikoski pitämään avajaispuheen”, sanoo Tapio Sieviläinen VP Sales Global Markets.

Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Iskulla on 38 showroomia yhteensä kymmenessä maassa. Suomen ja Kazakstanin lisäksi Iskulla on omat myyntiorganisaatiot Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä ja Lähi-idässä.

Yhteyshenkilöt

Tapio Sieviläinen
VP Sales Global Markets
Isku Interior Oy
tapio.sievilainen@isku.com
+358 40 673 7800

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Isku
Isku
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

029 086 3000http://www.isku.com

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku

Antti Keskisen Grip-sohvalle Isku 90 -muotoilukilpailun voitto16.5.2018 13:00:00Tiedote

TIEDOTE 16.5.2017. Iskun 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn muotoilukilpailun voitti Antti Keskisen hoito- ja senioriympäristöihin sekä vanhenevan väestön koteihin suunnittelema Grip-sohva. Toiseksi tuli Timo Ripatin Light-neuvottelutuoli, ja jaetulle kolmannelle sijalle Petteri Häkkisen Uno-tuotesarja ja Simo Serpolan monitila‐ ja oppimisympäristöihin soveltuva pyöreä tilanjakaja Seed. Yleisöäänestyksen voitti Petteri Häkkisen suunnittelema Uno.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme