Isku

Isku täyttää 90 vuotta vuonna 2018 ja järjestää juhlavuoden kunniaksi muotoilukilpailun

Jaa

TIEDOTE 12.9.2017. Isku järjestää kansainvälisen Isku 90 -muotoilukilpailun, joka juhlistaa Iskun tulevaa juhlavuotta. Kilpailun palkintosummana on yhteensä 24 000€, josta voittaja saa 12.000 euroa, toinen 6.000 euroa ja kolmas 3.000 euroa. Yleisöäänestyksen voittaja saa myös 3000€. Lisäksi kilpailutöillä on mahdollisuus päästä Iskun teolliseen valmistukseen ja kansainväliseen myyntiverkostoon.

Eino Vikström on perustanut Iskun vuonna 1928 Lahteen, missä sen parhaillaan kauttaaltaan modernisoituva huonekalutehdas sijaitsee Mukkulankadun varrella. Isku 90-muotoilukilpailu on tuotesuunnittelukilpailu, jonka tavoitteena on löytää uusia ja innovatiivisia ratkaisuja työympäristöihin, kodin ja vapaa-ajanasumisen ympäristöihin, oppimisympäristöihin sekä Health eli hoiva- ja terveydenhoitoympäristöihin.

Isku90-muotoilukilpailun palkintolautakuntaan on kutsuttu Petra Lassenius, Saara Renvall, Raimo Räsänen sekä Iskulta Seppo Vikström, Antti Olin ja Arto Tiitinen. Palkittavien kilpailutöiden on osoitettava korkeatasoista tuotemuotoiluosaamista sekä teollista valmistettavuutta.

”90-vuotiaan Iskun kunniaksi järjestämme Isku 90 -kalustemuotoilukilpailun, joka juhlistaa Iskun historiaa ja asemaa Suomen johtavana kalustealan teollisena toimijana. Etsimme uusia innovatiivisia ideoita, jotka soveltuvat modernisoituvaan tuotantoomme. Viiden finalistityön prototyypit toteutetaan Iskun DesignLabissä, jossa suunnittelijat voivat myös kokeilla ideoitaan Iskun tarjoamilla materiaaleilla. Muotoilukilpailu mahdollistaa myös muotoilijaverkostomme laajentamisen kansainvälisesti”, sanoo Iskun muotoilujohtaja Antti Olin. 

Kilpailu löytyy osoitteesta http://www.isku90.fi

Kilpailuun liittyvät kysymykset: kilpailuinfo@isku.fi

Lisätietoja kilpailusta saa Iskun osastolta 4a31 Habitaren Showroomissa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Antti Olin, muotoilujohtaja, Isku Interior Oy, puh. 044 792 3361, antti.olin@isku.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isku
Isku
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

029 086 3000http://www.isku.com

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku

Antti Keskisen Grip-sohvalle Isku 90 -muotoilukilpailun voitto16.5.2018 13:00Tiedote

TIEDOTE 16.5.2017. Iskun 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn muotoilukilpailun voitti Antti Keskisen hoito- ja senioriympäristöihin sekä vanhenevan väestön koteihin suunnittelema Grip-sohva. Toiseksi tuli Timo Ripatin Light-neuvottelutuoli, ja jaetulle kolmannelle sijalle Petteri Häkkisen Uno-tuotesarja ja Simo Serpolan monitila‐ ja oppimisympäristöihin soveltuva pyöreä tilanjakaja Seed. Yleisöäänestyksen voitti Petteri Häkkisen suunnittelema Uno.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme