Veikkaus

Iso-Urho yllätti: 50:n porukassa kaksi kolme osuutta ostanutta – 6+1 toi 305 000 euroa

Jaa

Loton 14,2 miljoonan euron ennätyspotin 50 täysosumavoittajan joukossa oli kaksi vielä muitakin onnekkaampaa voittajaa. He olivat ostaneet kolme osuutta, ja saivat 852 000 euroa, kun muiden voitto-osuus oli 284 000 euroa.

Kolme osuutta ostaneet voittajat ovat Pielavedeltä Pohjois-Savosta ja Helsingin kantakaupungista.

Poikkeuksellisella kierroksella toisen voittoluokan 6+1-tuloksella sai suuremman voiton kuin täysosumalla. 305 050,70 euron voitto oli pelattu Savonlinnan ABC-asemalla. Koska voittaja käytti Veikkaus-korttia, hän saa täysosumavoittajien tavoin voiton automaattisesti tililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua.

- Lämpimät onnittelut kaikille 51 suurvoittajalle! Ennätyspotti toi mukavan elämänmuutoksen ennätysmäärälle voittajia peräti 24 eri paikkakunnalla. Vaikea keksiä hienompaa kesänavausta, iloitsee Veikkauksen haaveilupelien liiketoimintaryhmän johtaja Anu Kytö.

Voitot jakautuivat paikkakunnittain seuraavasti:
9 osuutta: Helsinki
5 osuutta: Lahti
3 osuutta: Oulu, Pielavesi, Seinäjoki, Tampere, Vantaa
2 osuutta: Jyväskylä, Lappeenranta, Vaasa, Varkaus
1 osuus: Asikkala, Espoo, Kauhajoki, Keminmaa, Lapinlahti, Kuopio, Orimattila, Parikkala, Parkano, Porvoo, Salo, Sastamala, Tornio.

Voitto-osuuden hinta 12 euroa

Ennätysvoitto tuli 18 rastin haravalla, jonka kokonaishinta on 600 euroa. Osuuksien hinnaksi tulee näin 12 euroa. Pielaveden ja Helsingin triplavoittajat sijoittivat peliin 36 euroa.

Porukalla oli tuplasti onnea mukana siinä, että haravaan osui täysosuma. Harava ei nimittäin järjestelmän tavoin takaa täysosumaa, vaikka kaikki oikeat numerot tositteelta löytyisivätkin. Se takaa ainoastaan mahdollisuuden täysosumaan ja takuun pienemmistä voitoista.

Täysosuman matemaattinen todennäköisyys on sama kuin haravan rivimäärän suhde vastaavan järjestelmän rivimäärään.

- Onnekkaat pelaajat pelasivat 18 rastin haravan ja onnistuivat poimimaan seitsemän oikeaa lottonumeroa 18 pelatun numeron joukkoon. Pelaajien onni ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan tästä se vasta tavallaan alkoi.18 rastin pelaaminen täydelliseksi järjestelmäksi tarkoittaisi 31 824 rivin pelaamista ja maksaisi 31 824 euroa. 18 rastin harava koostuu 600 rivistä, joiden joukosta seitsemän oikein tulos löytyi, kertoo suunnittelupäällikkö Marko Aaltonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Veikkaus valitsi mainostoimistokumppanit luovien konseptien suunnitteluun15.6.2018 15:08Tiedote

hasan & partners, Miltton Creative ja Bob the Robot ovat jatkossa Veikkauksen luovat konseptitoimistot. Mainostoimistokilpailutuksessa painotettiin strategista markkinointiajattelua, asiakasymmärryksen ja -tiedon hyödyntämistä, luovaa konseptointikykyä sekä pitkäjänteistä brändinrakentamisen taitoa. Hyviä kokemuksia saatiin uudenlaisesta työpajatyöskentelyyn pohjautuvasta kilpailutustavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme