Suomen Saaristokuljetus Oy

Isosaareen uusi ravintola ja laiva

Jaa

Senaatti-kiinteistöt vuokrasi keväällä 2017 Isosaaren rakennukset ja maa-alueet Suomen Saaristokuljetus Oy:lle. Saari avutui yleisölle kesäkuussa 2017. Toisen vuoden sesongille on luvassa uusia tuulia.

M/s Isosaari on 275 paikkainen matkustaja-alus, jossa on kaksi isoa aurinkokantta ja 80-paikkainen
ravintola alkoholioikeuksin.
M/s Isosaari on 275 paikkainen matkustaja-alus, jossa on kaksi isoa aurinkokantta ja 80-paikkainen ravintola alkoholioikeuksin.

”Pyrimme joka vuosi avamaan saarella jotakin uutta. Tänä vuonna yhteistyökumppanimme Theron Catering Oy avasi Rikaman salin (ent. Ruokala) yleisölle. Rikaman salissa voi järjestää yksityistilaisuuksia ja ruokailla kesäsesonkina yleisöristeilypäivinä herkullisten, tuoreiden ja kotimaisten tuotteiden äärellä. Rikaman salissa on noin 200 asiakaspaikkaa”, toimitusjohtaja Tomi Ståhlberg kertoo.

”Alkukesästä hankimme käyttöömme yhden Suomen suurimmista saaristoristeilijöistä M/s Aspön. Nykyiseltä nimeltään M/s Isosaari on aiemmin toiminut Turun ja Utön välisessä saaristoliikenteessä ja operoi nyt uudessa roolissa Kauppatorilta Isosaareen. Enää ei kelejä tai merenkäyntiä tarvitse jännittää. Lisäksi M/s Isosaari toimii laivahotellina Isosaaressa sesonkina eli Isosaaressa voi nyt myös yöpyä”, Ståhlberg kertoo. ”Lapsiperheille on uutuutena ponit ja hevoset saaressa, joilla lapset voivat ratsastaa tai koko perhe voi käydä vaikka hevoskärryajelulla”, Ståhlberg jatkaa.

Isosaari on yli 100 vuotta vanha linnakesaari noin 40 minuutin laivamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Isosaari on yksi Helsingin seudun uloimmista saarista ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde. Saarella on hyvät palvelut kuten kaksi ravintolaa, kaksi hiekkauimarantaa, kolme saunaa, opastuspalvelut ja vierasvenesatamat. Lisäksi saarella on linnakesaarelle tyypillisiä nähtävyyksiä kuten tykkejä ja kasemaatteja sekä piknik-paikkoja, laajoja nurmialueita ja esimerkiksi Suomen vaativin par-3 golfkenttä. Isosaareen pääsee yhteyslaivalla toukokuun alusta syyskuun alkuun tai omalla veneellä.

Yhteyshenkilöt

Tomi Ståhlberg
toimitusjohtaja
050 538 3630
tomi.stahlberg@suomensaaristokuljetus.fi

Kuvat

M/s Isosaari on 275 paikkainen matkustaja-alus, jossa on kaksi isoa aurinkokantta ja 80-paikkainen
ravintola alkoholioikeuksin.
M/s Isosaari on 275 paikkainen matkustaja-alus, jossa on kaksi isoa aurinkokantta ja 80-paikkainen ravintola alkoholioikeuksin.
Lataa
Rikaman sali remontoitiin ja avattiin yleisölle kesäkuussa 2018. Tila on aiemmin toiminut
varusmiesten ruokalana sekä esimerkiksi elokuvateatterina.
Rikaman sali remontoitiin ja avattiin yleisölle kesäkuussa 2018. Tila on aiemmin toiminut varusmiesten ruokalana sekä esimerkiksi elokuvateatterina.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Saaristokuljetus Oy
Suomen Saaristokuljetus Oyhttp://www.suomensaaristokuljetus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Saaristokuljetus Oy

Hotellilaiva Isosaari avaa ovensa19.12.2018 13:59:28 EETTiedote

Suomen Saaristokuljetus Oy:n lippulaiva matkustaja-alus Isosaari aloittaa hotelli- ja ravintolalaivatoiminnan Helsinki Altaan kyljessä. Hotelli- ja ravintolalaivatoimintaa harjoitetaan lokakuun alusta vappuun, minkä jälkeen alus liikennöi jälleen kokopäiväisesti toimien myös hotellilaivana Isosaaressa. Laivassa on seitsemäntoista 1-6 hengen hyttiä ja majoituskapasiteettia yhteensä 48 henkilön tarpeisiin. Aluksella on asiakkaiden käytössä viihtyisä lounge, täysin varusteltu keittiö sekä joka ilta lämpenevät omat saunat sekä miehille että naisille. Aluksen ravintola palvelee talvikaudella tilauksista enintään 80 hengen ryhmiä.