Suomen Saaristokuljetus Oy

Isosaaren ja Vallisaaren reittiliikenne yhdistyy

Jaa

Isosaaren laivaliikennettä hoitava Suomen Saaristokuljetus Oy risteilee ensi kesänä Isosaari-laivallaan myös Vallisaareen. Toiminnan laajentumisen myötä asiakas voi nyt vierailla kummallakin saarella saman päivän aikana yhdellä lipulla.

Reittikartta Isosaari 2019.
Reittikartta Isosaari 2019.

”Jo viime kesänä meiltä kyseltiin kovasti, miksi emme voi pysähtyä Vallisaaressa, kun siitä ohi kuitenkin ajamme. Linjan käynnistyminen on nyt mahdollista, koska Isosaareen jo viime kesänä liikennöinyt Isosaarilaiva on kapasiteetiltään riittävä, rannikon suurin saaristolaislautta”, toimitusjohtaja Tomi Ståhlberg kertoo. ”Asiakas pääsee nyt yhdellä lipulla nauttimaan kahdesta luonnoltaan hyvin erilaisesta, mutta historiallisesti toisiinsa linkittyvästä saarikohteesta”, Ståhlberg jatkaa.

Sopimus liikenteen yhdistämisestä solmittiin Metsähallitusta edustavan Juva Shipping Oy:n kanssa, joka vastaa Vallisaaren palveluista. Isosaaren palveluja hallinnoi puolestaan Suomen Saaristokuljetus Oy. ”Näemme merkittävää synergiaetua liikenteen yhdistämisessä”, kertoo Juva Shipping Oy:n kehitysmies Oskari Juva. ”Bonuksena on Isosaari-laivan tuoma laivamaisuus palveluineen pieniin vesibusseihin verrattuna”.

Vallisaari ja Isosaari ovat Puolustusvoimien entisiä linnakesaaria. Vallisaari avautui yleisölle 2015 ja Isosaari 2017. Isosaari ja Vallisaari valittiin yhdessä Suomen Kotimaan Matkailukohteeksi vuonna 2017. Saarilla vierailee vuosittain yhteensä yli 100 000 kävijää.

Kuvat

Reittikartta

Isosaari-laiva

Isosaari-laiva on pääkaupunkiseudun suurin saaristoristeilijä. Reitti- ja tilausristeilyliikenteen lisäksi alus toimii talvikaudella hotellina Helsinki Altaan kyljessä ja kesäisin Isosaaressa. Aluksella on matkustajapaikat 275 henkilölle ja majoitustiloja yli 50 henkilön tarpeisiin. Aluksella on 80-paikkainen ravintola A-oikeuksin sekä useakymmenpaikkaiset terassi- ja kansitilat.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Tomi Ståhlberg
Toimitusjohtaja
050 538 3630
tomi.stahlberg@suomensaaristokuljetus.fi

Kuvat

Reittikartta Isosaari 2019.
Reittikartta Isosaari 2019.
Lataa
Isosaari matkalla.
Isosaari matkalla.
Lataa
Isosaari laiturissa.
Isosaari laiturissa.
Lataa
Isosaari merellä.
Isosaari merellä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Saaristokuljetus Oy
Suomen Saaristokuljetus Oyhttp://www.suomensaaristokuljetus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Saaristokuljetus Oy

Hotellilaiva Isosaari avaa ovensa19.12.2018 13:59:28 EETTiedote

Suomen Saaristokuljetus Oy:n lippulaiva matkustaja-alus Isosaari aloittaa hotelli- ja ravintolalaivatoiminnan Helsinki Altaan kyljessä. Hotelli- ja ravintolalaivatoimintaa harjoitetaan lokakuun alusta vappuun, minkä jälkeen alus liikennöi jälleen kokopäiväisesti toimien myös hotellilaivana Isosaaressa. Laivassa on seitsemäntoista 1-6 hengen hyttiä ja majoituskapasiteettia yhteensä 48 henkilön tarpeisiin. Aluksella on asiakkaiden käytössä viihtyisä lounge, täysin varusteltu keittiö sekä joka ilta lämpenevät omat saunat sekä miehille että naisille. Aluksen ravintola palvelee talvikaudella tilauksista enintään 80 hengen ryhmiä.