Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Itä-Suomen aluehallintoviraston johto ja Itä-Suomen alueen kansanedustajat tapaavat 5.10.2022

Jaa

Itä-Suomen aluehallintoviraston johto tapaa 5.10.2022 Itä-Suomen alueen kansanedustajia. Tapaamisen pääteemoina ovat tällä kertaa ympäristö- ja vesitalousluvat sekä varhaiskasvatusluvat.

Itä-Suomen aluehallintovirasto on kutsunut alueensa eli Kaakkois-Suomen vaalipiirin ja Savo-Karjalan vaalipiirin kansanedustajat jo perinteiseen tapaamiseen keskiviikkona 5.10.2022. Edellinen tapaaminen oli huhtikuussa 2022.

Tapaamisessa keskustellaan ajankohtaisista teemoista Itä-Suomen näkökulmasta. Tällä kertaa tapaamisen pääteemoina ovat kansanedustajien toiveiden mukaisesti aluehallintoviraston ympäristöluvat sekä varhaiskasvatusluvat. Pääteemojen lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä myös sosiaali- ja terveydenhuollon lupa-asioista. Keskustelu on tapaamisen keskiössä ja tavoitteena on antaa osallistujille laaja-alaista tilannekuvaa Itä-Suomen alueelta.

Ylijohtaja Soile Lahden lisäksi puheenvuoron tapaamisessa pitävät Itä-Suomen aluehallintoviraston vastuualueiden johtajat Johanna Ahonen (ympäristöluvat) ja Anu Liljeström (opetus- ja kulttuuritoimi) sekä aluehallintoviraston henkilöstön edustajana tarkastaja Anna-Maija Ruotsalainen.

Lisätietoja

ylijohtaja Soile Lahti, p. 0295 016 964
neuvotteleva virkamies Timo Tiainen, p. 0295 016 837
etunimi.sukunimi@avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirasto

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme