Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii laajaa petos- ja virkarikoskokonaisuutta Järvenpäässä

Jaa

Julkisuudessa on ollut esillä, että poliisi tutkii petosrikoskokonaisuutta, johon liittyvää yksityisen turvallisuusalan toimijaa edustavaa henkilöä epäillään perusteettomien yksityisten turvapalveluiden tuottamisesta sosiaalitoimelle vuosien 2021-2022 aikana. Lisäksi poliisi epäilee hankinnasta päättänyttä sosiaalitoimen edustajaa mahdollisesta virkarikoksesta.

Mediassa esillä olleen tiedon mukaan taustalla on mahdollisesti Järvenpäässä tapahtunut epäilty törkeä petos. Alueen sosiaalipalveluja on epäillyn teon aikana tuottanut alueellinen Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, johon mahdollinen rikos kohdistuu. Sittemmin toiminta on siirtynyt hyvinvointialueelle, jonka organisaatio antaa kaiken tarvittavan tuen poliisille asian tutkimiseksi ja selvittämiseksi.

Tiedotusvastuu asiasta on poliisilla, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue ei tiedota asiasta enempää.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme