Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Itäkeskuksen ja Pirkkolan uimahallit avautuvat elokuussa

Jaa

Elo-syyskuun aikana päästään jälleen nauttimaan uimisesta ja saunomisesta Helsingin laadukkaissa uimahalleissa. Ensimmäisenä avautuu Itäkeskuksen uimahalli 7.8.2017.

Itäkeskuksen uimahalli, kuva: Konsta Linkola
Itäkeskuksen uimahalli, kuva: Konsta Linkola

Itäkeskuksen uimahallilla on kesän aikana kunnostettu alakerran saunat, yläkerran suihkuihin johtavat portaat ja uusittu yläkerran saunat kokonaisuudessaan. Kunto- ja voimistelusalit ovat saaneet uudet lattiat. Lisäksi Itäkeskuksessa aloittaa uutena kahvilayrittäjänä Uimastadionilta ja Töölön Kisahallilta tuttu FreshStop. Uimahallin tiloissa on 50 metrin allas, lasten allas, opetus- ja kylmävesiallas, hyppytorni, kaksi vesiliukumäkeä ja kuntosali.

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli avaa ovensa 14.8.2017. Jos elokuun lopulla nautitaan lämpimistä säistä, niin Pirkkolan uimahallista voi astua ulos vilvoittelemaan aurinkoterassille.

Jakomäen uimahalli ja Yrjönkadun uimahalli avautuvat 4.9.2017. Yrjönkadun kylpylämäisessä uimahallissa voi nauttia uimisen lisäksi myös erittäin monipuolisista saunoista, sillä tarjolla ovat niin puu-, sähkö-, tilaus- kuin infrapunasaunat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Itäkeskuksen uimahalli
liikuntapaikkamestari
Sari Tamminen
09 31087856, 040 3341890
sari.a.tamminen@hel.fi

Pirkkolan uimahalli
liikuntapäällikkö
Teijo Korva
09 31087810, 040 3346740
teijo.korva@hel.fi

Kuvat

Itäkeskuksen uimahalli, kuva: Konsta Linkola
Itäkeskuksen uimahalli, kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme