Avain

Itsensätyöllistäjän opas on tietoteos yrittäjältä toiselle

Jaa
Sini Linterin ja Hanna Pelttarin Itsensätyöllistäjän opas on kirjoitettu freelancerin ja yrittäjän avuksi arjen työhön. Se sisältää tärkeimmät tiedot ja vinkit yritystoiminnan aloittamisesta itsensäjohtamiseen ja jaksamiseen sekä toiminnan kehittämiseen.
kansi: Sini Linteri ja Hanna Pelttari, Itsenätyöllistäjän opas
kansi: Sini Linteri ja Hanna Pelttari, Itsenätyöllistäjän opas

Itsensätyöllistäjän opas on informatiivinen, eri aloille soveltuva yrittäjän tietoteos. Oppaaseen on koottu tärkeää perustietoa asioista, jotka aloittelijan olisi hyvä tietää. Mukana on myös käytännön vinkkejä kokeneilta freelancereilta ja yrittäjiltä.

“Esimerkit ja vinkit perustuvat meidän omiin kokemuksiimme yrittäjinä, ja olemme täydentäneet niitä muiden itsensätyöllistäjien kokemuksilla”, kertovat teoksen kirjoittajat Sini Linteri ja Hanna Pelttari.

Teos ei kaunistele arkea, vaan tuo esille niin hyvät kuin huonotkin puolet itsensä elättävän freelancerin tai yrittäjän työstä.

“Olemme kirjoittaneet tämän kirjan itsensätyöllistäjältä toiselle ja toivomme, että kirja helpottaa toiminnan aloittamista ja auttaa välttämään pahimmat sudenkuopat.”

Sini Linteri on lohjalainen yrittäjä ja kieliammattilainen. Hän on suomentanut lastenkirjallisuutta ja tietokirjoja. Hanna Pelttari on oululainen kustannustoimittaja ja kääntäjä. Pelttari on toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen.

teos: Itsensätyöllistäjän opas
kirjoittajat: Sini Linteri ja Hanna Pelttari
ISBN: 9789523044593
kustantaja: Avain
sivuja: 187
ilmestymispäivä: 21.2.2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet

Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, vilja.kujanpaa@avain.net, puh. 040 755 3319

arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

kansi: Sini Linteri ja Hanna Pelttari, Itsenätyöllistäjän opas
kansi: Sini Linteri ja Hanna Pelttari, Itsenätyöllistäjän opas
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme