DNA Oyj

Jääkiekon Liiga tilattavissa DNA:lta koko Suomeen

Jaa

DNA tuo jääkiekon SM-liigan ottelut kaapeliverkkoonsa sekä IPTV-palveluna kaikkialle Suomeen. Kanavapaketit tulevat tarjolle DNA:n myyntikanaviin tämän päivän aikana. Liiga starttaa 1. lokakuuta.

Kuvaaja: Jussi Määttä
Kuvaaja: Jussi Määttä

DNA ja MTV ovat sopineet Telia Liigapassi ja Telia Liigapassi UHD -kanavapakettien tarjoamisesta osana DNA TV -valikoimaa. Telia Liigapassi sisältää kaikki Liigan pelit seitsemällä kanavalla sekä yhden studiokanavan, ja DNA:n kaapelikoteihin on tarjolla paketti, jossa on mukana myös huipputerävä UHD-laatuinen kanava. Paketin ottelut ovat katsottavissa jälkikäteen 7 päivän ajan ilman että tilaajan itse tarvitsee huolehtia tallentamisesta.

”Jääkiekko on Suomessa huippusuosittu tv-urheilu, joten luonnollisesti haluamme pitää tarjonnassamme myös kotimaisen jääkiekon miesten pääsarjan pelit. DNA TV Hubilla fanit pääsevät seuraamaan kaikki haluamansa ottelut, olivat he sitten kotitelevision ääressä tai vaikkapa mökillä”, kertoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen.

DNA TV Hubi mahdollistaa pelien seuraamisen IPTV-palveluna kaikkialla Suomessa laajakaistan yli. Android-käyttöjärjestelmään pohjautuva DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja netti-tv-sovellukset yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Kanavat ovat katsottavissa kaikilta tv-ruuduilta. DNA:n kaapeliverkon tilaajat ja DNA TV Hubi -tilaajat voivat seurata ottelut myös DNA TV -mobiilisovelluksella vaikkapa puhelimestaan tai tabletilta.

DNA:n kaapeliverkossa kanavapaketit voi tilata DNA TV Hubi -laitteen lisäksi myös perinteiselle TV-kortille. Kaapeliverkon huipputerävää Liiga UHD -kanavaa voi katsoa millä tahansa UHD-televisiolla (4K).

”MTV haluaa kasvattaa Liigasta jälleen Suomen suurimman urheiluilmiön. Olemme iloisia, että myös pitkäaikainen yhteistyökumppanimme DNA toteuttaa kanssamme Liigan jakelua ja tuo Telia Liigapassin myyntiin”, sanoo jakelusta vastaava johtaja Emmi Vainionpää MTV:ltä.

DNA:n tämän vuoden keväällä teettämän digitutkimuksen*) mukaan lähes kolme neljästä (68 %) pitää tärkeänä sitä, että löytää haluamansa tv-ohjelmat – kuten vaikkapa urheilun – helposti ja samasta paikasta.

”DNA TV -palvelussa kaikki viihde on yhdessä paikassa, ja sitä voi seurata yhdellä ja samalla tilauksella mutkattomasti sekä kotona että mobiilisti”, Väisänen kertoo.

Telia Liigapassi on tilattavissa edullisesti myös osana DNA SportMix -pakettia. SportMix -pakettiin poimitaan oman valinnan mukaiset urheilukanavapaketit ja niitä voi vaihdella vaikka kuukausittain. SportMix-tarjonnassa ovat myös mm. NHL, Formula 1, Valioliiga ja Mestarien liiga. SportMix-kokonaisuuteen kuuluu omavalintaisten pakettien lisäksi aina myös seitsemän urheilukanavaa sisältävä DNA Sport -paketti.

Telia Liigapassi -kanavapaketit voi tilata syyskuun alusta lähtien DNA:n kaikista myyntikanavista: dna.fi-verkkokaupasta, DNA Kaupan myymälöistä, DNA:n myyntipalvelusta ja asiakaspalvelusta.

*) Digitaaliset elämäntavat -kyselyn toteutti DNA:n toimeksiannosta Nepa Insight Oy maaliskuun 2020 lopussa.


Lisätietoja medialle:

Kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen, DNA Oyj, puh. 044 040 0168, pekka.vaisanen@dna.fi 
Director, Head of Distribution Emmi Vainionpää, MTV Oy, puh. 050 408 4843, emmi.vainionpaa@mtv.fi 

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi 

Kuvat

Kuvaaja: Jussi Määttä
Kuvaaja: Jussi Määttä
Lataa
Kuvaaja: Jussi Määttä
Kuvaaja: Jussi Määttä
Lataa
Kuvaaja: Pekka Rautiainen
Kuvaaja: Pekka Rautiainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Finns prefer to watch streaming services on a TV screen15.9.2020 11:51:59 EESTPress release

A TV screen is still the most popular choice for keeping up with the content in paid streaming services. This is what DNA’s Digital Lifestyle survey*) reveals. DNA Hubi device, based on the open Android ecosystem, combines various streaming services in one place and enables you to watch shows on the large TV screen you have at home in the best possible quality. The latest application compatible with DNA Hubi is the new streaming service Disney+, which was launched in Finland today.

Suomessa katsotaan suoratoistopalveluja mieluiten tv-ruudulta – uusi Disney+ televisioon myös DNA Hubi -laitteella15.9.2020 11:51:09 EESTTiedote

Televisioruutu on edelleen suosituin valinta, kun halutaan seurata maksullisten suoratoistopalvelujen tarjontaa. Tämä selviää DNA:n Digitaaliset elämäntavat -kyselytutkimuksesta. *) Avoimeen Android-ekosysteemiin perustuva DNA TV Hubi -palvelu kokoaa erilaiset suoratoistopalvelut yhteen paikkaan ja mahdollistaa ohjelmien katselun kodin isolta tv-ruudulta parhaalla mahdollisella laadulla. Uusimpana sovelluksena DNA Hubi -laitteelle on saatavissa tänään Suomessa aloittanut uusi suoratoistopalvelu Disney+.

DNA examined the level of digitalisation in Nordic municipalities — Finland has a way to go when compared to its Nordic neighbours10.9.2020 12:00:00 EESTPress release

DNA examined Nordic municipalities’ capacity to launch and deploy new digital services in the era of 5G connections. In a comparison of 60 municipalities, the Danish town Aalborg was the most digitally advanced of the compared locations. Tampere was the only Finnish municipality to reach the top 10, while Oulu and Helsinki reached the top 20.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme