Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? VAMKiin voi hakea vielä heinäkuussa

Jaa

Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun VAMKiin käynnistyy maanantaina 2. heinäkuuta ja kestää 20. heinäkuuta asti. Opintoihin haetaan sähköisesti osoitteessa opintopolku.fi.

Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun järjestetään 2.-20.7.2018.
Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun järjestetään 2.-20.7.2018.

Tarjolla ovat päiväopintoina suoritettavat tekniikan koulutukset: energiatekniikka, ympäristöteknologia, konetekniikka, sähkötekniikka ja tietotekniikka, jotka valmentavat insinöörin ammattiin. Lisäksi haussa on tietojenkäsittelyn koulutus, josta valmistuu IT-alan tradenomeja.

- VAMK voi toimia oikopolkuna maamme kiehtovimpiin yrityksiin: Vaasan seudulla sijaitseva Suomen suurin energiateknologian keskittymä ja VAMKin tiiviit yhteydet työelämään tarjoavat opiskelijoille hyviä mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä työnantajille tehtäviin projekteihin ja opinnäytetöihin – usein myös työpaikan valmistumisen jälkeen, kertoo Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Tietojenkäsittelyn valintakoe järjestetään VAMKissa torstaina 2.8.2018, ja tekniikan koulutusten valintakokeet keskiviikkona 15.8.2018. Valintakokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua. Opinnot käynnistyvät 31.8.2018.

Lisähausta voi lukea lisää VAMKin sivuilta: http://www.vamk.fi/haku/hae-opiskelemaan/lisatietoja-hakemisesta/lisahaku/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Vierola, opiskelijavalintakoordinaattori
puh. 040 773 8119, hakijapalvelut@vamk.fi

Kuvat

Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun järjestetään 2.-20.7.2018.
Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun järjestetään 2.-20.7.2018.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Vaasan ammattikorkeakoulusta VAMKista valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin. www.vamk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme