Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? VAMKiin voi hakea vielä heinäkuussa

Jaa

Kevään yhteishaku ja ylioppilaskirjoitukset sijoittuivat hankalasti päällekkäin. Jos pääsykokeet eivät menneet aivan nappiin, kaikki ei kuitenkaan ole vielä menetetty. VAMKin kesän lisähaussa hakijalla on vielä mahdollisuus saada opiskelupaikka. Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun käynnistyy maanantaina 15. heinäkuuta ja kestää 26. heinäkuuta asti. Opintoihin haetaan sähköisesti osoitteessa opintopolku.fi.

Tarjolla ovat päiväopintoina suoritettavat tekniikan koulutukset: energiatekniikka, ympäristöteknologia ja konetekniikka, jotka valmentavat insinöörin ammattiin. Lisäksi haussa on tietojenkäsittelyn koulutus, josta valmistuu IT-alan tradenomeja.

– Kevät on koulunsa päättävillä kiireistä aikaa, ja osalla pääsykoe voi kärsiä tästä. Kesän lisähaku on hieno mahdollisuus tehdä koe rauhallisempana aikana. VAMK on hyvä vaihtoehto, jos arvostat monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia ja hyvää yhteishenkeä – uutena opiskelijana tänne kotiutuu vaivattomasti, kertoo Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Tietojenkäsittelyn valintakoe järjestetään VAMKissa torstaina 8.8.2019, ja tekniikan koulutusten valintakokeet maanantaina 12.8.2019. Valintakokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua. Opinnot käynnistyvät 2.9.2019.

Lisähausta voi lukea lisää VAMKin sivuilta: vamk.ly/lisahaku

Lisätietoja:
Juha Vierola, asiantuntija
puh. 040 773 8119, hakijapalvelut@vamk.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKissa haku sairaanhoitajan opintoihin 4.-18.9. – yhteishaun opiskelijavalinta uudistuu koko maassa4.9.2019 13:47:49 EESTTiedote

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku AMK- ja yliopistokoulutuksiin käynnistyy keskiviikkona 4.9. Kaksi viikkoa kestävä haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutukset alkavat tammikuussa 2020. Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa on haussa sairaanhoitajan koulutus, päivä sekä monimuoto-opiskeluna. Molempiin haussa oleviin koulutuksiin on hakukelpoisuusvaatimuksena lukion oppimäärä tai ylioppilastutkinto, ammatillinen perustutkinto tai näitä vastaavat ulkomailla suoritetut tutkinnot. Koulutukset kestävät 3,5 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme