Aviador Kustannus

Jalkapallon kauneus esittelee pelikenttien taiteilijoita

Jaa

Sami Kolamon esseekokoelmanomainen tietokirja Jalkapallon kauneus tarjoaa uusia näkökulmia jalkapallon esteettiseen puoleen.

Sami Kolamon tietokirja Jalkapallon kauneus on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Suomen johtaviin kilpaurheilun asiantuntijoihin lukeutuva Sami Kolamo käsittelee kirjauutuudessaan jalkapallon kehollisuutta sekä legendaarisia pelaajia ja heidän pelityylejään. Monet jalkapallolegendat ovat tunnettuja paitsi loistavina urheilijoina myös pelikenttien taiteilijoina, jotka ainutlaatuisella tilanhahmotuskyvyllään, kuin tanssien tehdyillä harhautuksillaan ja esteettisesti vetovoimaisella rytmitajullaan ovat erottautuneet miljoonista muista.

Eläytyen kirjoitettu ja uusia näkökulmia sisältävä Jalkapallon kauneus pohtii myös suurten pelaajien asemaa aikansa muoti-ikoneina ja uusien roolimallien luojina. Lisäksi kirjassa esitellään fanien keskeistä roolia stadioneiden väri- ja äänimaiseman tuottajina sekä naisfutiksen historiaa miespäättäjien vallan alaisuudessa. Niin ikään oman osansa saavat jalkapallosta ammentava populaarimusiikki, stadionarkkitehtuuri ja jalkapallotaktiikoiden yhteydet kaupunkisuunnitteluun sekä visuaalisiin taiteisiin.

Toh­to­ri Sami Ko­la­mo on maam­me joh­ta­via kil­paur­hei­lun asian­tun­ti­joi­ta, tut­ki­joi­ta ja krii­ti­koi­ta. Kansainvälisen jalkapallobisneksen kuvioita käsittelevän väitöskirjansa lisäksi Ko­la­mo on tut­ki­nut pal­jon myös ur­hei­lu­fa­niut­ta ja sii­hen liit­ty­vää kult­tuu­ria. Kai­ken tämän Ko­la­mo kuvaa lah­jo­mat­to­mas­ti tut­ki­jan tark­kuu­del­la, kui­ten­kaan peit­tä­mät­tä omaa eli­ni­käis­tä rak­kaut­taan ur­hei­luun.

KOLAMO, SAMI : Jalkapallon kauneus
240 sivua
Sidottu, kovakantinen; valokuvitettu
ISBN 9789523810310
Ilmestymisaika: Kesäkuu 2021

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää sähköpostitse Aviadorille osoitteeseen info[at]aviador.fi. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Annu Kekäläisen Nollapäivät yhdistää taidokkaasti Kapkaupungin vesikriisin ja maailmanlaajuisen koronapandemian8.4.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Annu Kekäläinen kertoo tarkkanäköisesti ja vetävästi kahdesta erilaisesta, mutta paljon samanlaisia elementtejä sisältävästä kriisistä ja ihmisten selviytymisstrategioista Kapkaupungissa sekä koronakriisin ravistelemassa Helsingissä. Kapkaupunkilaiset ja helsinkiläiset käyttävät samoja yleismaailmallisia kriisistrategioita. He ovat yhteistyön tekijöitä, selviytyjiä, kriisin kieltäjiä ja salaliittoteoreetikoita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme