JAM Advisors Oy

JAM Advisors Oy on nimittänyt toimitusjohtajakseen Jukka Pirskasen

Jaa

Varainhoitotalo JAM Advisors Oy on nimittänyt 1.3.2018 alkaen toimitusjohtajakseen Jukka Pirskasen. Hän toimi Mandatum Lifen Varainhoidon johtajana vuosina 2010-2017. Aiemmin hän on toiminut Nordea-konsernissa varainhoidon johtotehtävissä Helsingissä ja Luxemburgissa. Pirskanen seuraa tehtävässään Johan Hammarénia, joka ottaa vastuulleen JAM Advisors Oy:n liiketoiminnan kehittämisen ja lakiasiat.

”JAM Advisors on kehittynyt ja kasvanut nopeasti koko viisivuotisen historiansa ajan. Vuonna 2017 liikevaihtomme kasvoi 54% ollen 3,7 miljoonaa euroa ja raportointi- ja analyysipalvelumme piirissä oli vuoden vaihteessa asiakasvaroja 7 miljardia euroa. Tavoitteemme on jatkaa kannattavaa kasvua ja uskomme Jukka Pirskasen vankan kokemuksen varainhoitoliiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä tuovan meille juuri oikeaa osaamista tässä kehitysvaiheessa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Eduard Paulig.

”JAM Advisors on saavuttanut lyhyessä ajassa tukevan jalansijan erityisesti Instituutiovarainhoidossa ja myös Family Office -yhtiöiden palvelijana. Palvelumme erottuu edukseen mm. raportoimalla asiakkaidemme varallisuuden jakautumisen ja kehityksen kokonaisvaltaisesti, riippumatta asiakkaan käyttämistä pankeista tai varainhoitajista”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Pirskanen. 

”JAM on kehittänyt erinomaisen raportoinnin lisäksi kiinnostavia, kvantitatiivisiin menetelmiin perustuvia palveluja ja myös sijoitustuotteita. Olemme osaavan henkilöstömme kanssa hyvissä asemissa viemään JAM seuraavaan kehitysvaiheeseen”, jatkaa Pirskanen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Jukka Pirskanen
toimitusjohtaja
jukka.pirskanen@jamadvisors.fi
p. 050-3809 777

Eduard Paulig
hallituksen puheenjohtaja
eduard.paulig@tearoom.fi

Tietoja julkaisijasta

JAM Advisors Oy
JAM Advisors Oy
Pohjoisesplanadi 35 Aa
00100 Helsinki

http://www.jamadvisors.fi

JAM Advisors Oy on pankkiriippumaton ja innovatiivinen, kvantitatiivisiin työkaluihin vahvasti nojaava, suomalainen sijoituspalvelu- ja analyysitalo. Varainhoitomme perustana on X-Ray -palvelu, joka mahdollistaa asiakkaidemme eli instituutiosijoittajien, säätiöiden, varakkaiden yksityishenkilöiden ja perheiden kokonaisvarallisuuden läpivalaisun ja tarkan analysoinnin. X-Ray kerää ja yhdistää tiedon asiakkaan sijoitusvarallisuudesta muotoon, joka on saatavilla ainoastaan JAMin varainhoitajilta.

Tutustu palveluumme internetissä: www.jamadvisors.fi