Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Jampan neuvolalle korvaavat tilat Järvenpään JUSTiin

Jaa

Keusoten Jampan neuvolan toiminnalle on löytynyt korvaavat tilat Järvenpään JUSTin toisesta kerroksesta, osoitteesta Lääkärinkuja 1. Pyrimme varustelemaan tilat neuvolatoimintaan sopivaksi mahdollisimman pikaisesti. Viikosta 14 alkaen Jampan neuvolaan annetut neuvola-ajat toteutuvat Justin 2. kerroksessa.

Järvenpään Jampan ostoskeskuksessa syttyi tulipalo perjantaina 25.3.2022.  Ostoskeskuksen kanssa samassa kiinteistössä sijainnut Jampan neuvola paloi osittain ja kärsi vakavia savu- ja vesivahinkoja. Jampan neuvolatiloja ei voida enää käyttää neuvolatoimintaan. 

 
Neuvolasta saa äitiys- ja lastenneuvolan sekä ehkäisyneuvolan palvelut. Yhteydenotto neuvolapalveluihin tapahtuu puhelinpalvelunumeroon tai sähköisen asioinnin kautta. Käytössämme on puhelinpalvelu ja takaisinsoittopalvelu. Voit soittaa meille 24/7 ja jättää takaisinsoittopyynnön. Terveydenhoitajamme ottaa yhteyttä mahdollisimman pian arkipäivisin. Yksi soitto numeroomme riittää.

Lisätietoja medialle:

Jenni Nissilä, neuvolapalvelujen esimies

p. 050 497 0068, jenni.nissila@keusote.fi


Saija Numari, koordinoiva esimies

p. 050 497 2905, saija.numari@keusote.fi

 

 

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme