Veikkaus

Janakkalaan 100 000 euron voitto Veikkauksen nettiarvasta

Jaa

Summa on 4 euron hintaisen Kalajuttu-arvan päävoitto.

Janakkalassa asuva nettipelaaja onnistui lauantaina 17.3. saalistamaan Kalajuttu-nettiarvasta yli 20 kiloa kalaa, joten hän voitti neljän euron hintaisen arvan päävoiton, 100 000 euroa.

Kalajuttu-nettiarpa perustuu vuoden 2015 pelisuunnittelukilpailu Peliskaban voittaneeseen ideaan, joka on peräisin kajaanilaisen opiskelijan Hemmo Kauppisen kynästä.

Arvassa on käytetty todellista dataa suomalaisista kalakannoista. Kaikki pelin pohjana olevat tiedot lajijakaumasta, kalojen määrästä ja painosta ovat peräisin Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen tilastoista.

Veikkauksen nettiarvat ovat sukua esikuvilleen raaputusarvoille, mutta digitaalisuus on mahdollistanut klassisten arpojen lisäksi myös kokonaan uudenlaisten viihteellisten pelien kehittämisen. Nettiarpoja pääsevät pelaamaan Veikkauksen etuasiakkaat Veikkauksen nettisivuilla. Nettiarpojen hinnat vaihtelevat 20 sentistä 9 euroon, ja suurin päävoitto on 400 000 euroa.

Kuten raaputusarvoissa, myös nettiarvoissa voitot ovat etukäteen arvottuja, eikä pelissä tehdyillä valinnoilla ole vaikutusta voittamiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus