Veikkaus

Janakkalaan ja Jyväskylään 150 000 euron nettiarpavoitot uudenvuoden pyhinä

Jaa

Päävoitot tulivat Veikkauksen Ka-Ching!- ja Onnensanat-nettiarvoista.

Uudenvuoden juhlinnan tuoksinassa janakkalalaisella ja jyväskyläläisellä Veikkauksen nettiarpojen pelaajalla kävi erityisen hyvä tuuri.

Janakkalassa asuva nettipelaaja voitti kolmen euron hintaisesta Ka-Ching!-nettiarvasta uudenvuodenaattona 31.12. päävoiton, 150 000 euroa.

Tämän vuoden ensimmäisenä päivänä puolestaan jyväskyläläinen nettipelaaja vei itselleen viiden euron hintaisen Onnensanat-nettiarvan 150 000 euron päävoiton.

Koska molemmat pelaajat olivat pelanneet voitokkaat pelinsä netissä, he saavat voittorahat suoraan tililleen.

Veikkauksen nettiarvat ovat sukua esikuvilleen raaputusarvoille, mutta digitaalisuus on mahdollistanut klassisten arpojen lisäksi myös kokonaan uudenlaisten viihteellisten pelien kehittämisen. Nettiarpoja pääsevät pelaamaan Veikkauksen etuasiakkaat Veikkauksen nettisivuilla. Nettiarpojen hinnat vaihtelevat 20 sentistä 9 euroon, ja suurin päävoitto on 400 000 euroa.

Kuten raaputusarvoissa, myös nettiarvoissa voitot ovat etukäteen arvottuja, eikä pelissä tehdyillä valinnoilla ole vaikutusta voittamiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme