Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK

Janette Heikkilä Anjalan VPK:sta valittiin vuoden palokuntanuorisotyöntekijäksi

Jaa

Vuoden 2017 palokuntanuorisotyöntekijäksi on valittu Janette Heikkilä Anjalan VPK:sta. Janettesta välittyy intohimo palokuntaa kohtaan, joka konkretisoituu toiminnaksi ja haluksi toimia palokuntanuorten hyväksi.

Janette Heikkilä
Janette Heikkilä

Janette on ollut Anjalan VPK:n nuoriso-osaston kilpailutoiminnan koordinaattori ja valmentaja syksystä 2013 lähtien. Hänen johdollaan ja valmennuksellaan sekä muiden valmennuksen koordinoinnillaan Anjalan VPK:n nuoriso-osasto on menestynyt erittäin hyvin Kaakkois-Suomen palokuntanuorille suunnatuissa kalustokilpailuissa ja muussa toiminnassa. VPK on voittanut valtakunnan tasolla palokuntanuorten Suomen mestaruuden kalustonkäsittelyssä vuosina 2012, 2014 ja 2015. Vuonna 2017 Anjalan VPK osallistui kilpailuihin kahdella joukkueella - ja saavutti kaksoisvoiton.

Anjalan VPK:n nuoriso-osasto on ollut vuosikausia esimerkillinen osasto, joka on tuottanut palokuntaan jatkuvuutta ja nuorisotyöhön toimivia toimintamalleja.

Vuoden palokuntanuorisotyöntekijä -huomionosoitus myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta ja menestyksekkäästä viimeaikaisesta työstä palokuntanuorisotoiminnan hyväksi. Valinnan tekee Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön nuorisotyötoimikunta. Nuorisotyöntekijän nimeämisen tarkoituksena on edistää palokuntanuorisotyötä Suomessa, kohottaa palokuntanuorisotyön arvostusta sekä kiittää aktiivisesta toiminnasta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Järjestöohjaaja Timo Sovanen
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
puh. 040 511 2481

Kuvat

Janette Heikkilä
Janette Heikkilä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK
Ratamestarinkatu 11
00520 HELSINKI

09 476 112, spekinfo@spek.fihttp://www.spek.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK

Tulitöiden aiheuttamat suurpalot ovat romahtaneet 30 vuodessa – Tulityökoulutusta pidetään tärkeänä12.9.2018 13:33:17 EESTTiedote

Ennen kuin tulitöiden turvallisuuskoulutus aloitettiin vuonna 1988, tulitöiden tekeminen aiheutti noin 40 prosenttia suurpaloista. Nykyisin hitsaus, laikkaleikkaus ja muut tulityöt aiheuttavat suurpaloista alle viisi prosenttia. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön teettämän kyselyn mukaan tulitöiden turvallisuuskoulutusta pidetään tärkeänä, joskin koulutuksen suhde työelämän realiteetteihin vaatii jatkuvaa kehittämistä.

”Jos kriisi puhkeaa tai sota syttyy” - Riskiviestintä informoi ja herättää epäilyksiä28.8.2018 14:35:24 EESTTiedote

Om krisen eller kriget kommer -esite herätti keväällä paljon keskustelua niin julkaisumaassa Ruotsissa kuin Suomessakin. Onko kyseessä vain informaation jakaminen, vai yritetäänkö ihmisten asenteisiin piilovaikuttaa tai suorastaan rivien välistä kertoa jotain, mitä ei ääneen voi sanoa? Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö järjesti maanantaina 27.8. keskustelutilaisuuden, jossa tutkija Minna Lundgren Keski-Ruotsin yliopiston Risk and Crisis Research Center -yksiköstä kertoi ruotsalaisten kotitalouksien varautumisesta ja kotitalouksille suunnatusta riskiviestinnästä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme